Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слушах и гледах с изумление как харвардския измамник срича докато чете от един написан лист на връх Околчица. Обзе ме гняв, след това срам, а накрая мъка!

Николай Марков

Слушах и гледах с изумление как харвардския измамник срича докато чете от един написан лист на връх Околчица. Обзе ме гняв, след това срам, а накрая мъка!

Толкова нелеп човек, качен от Радев и Херо на върха на държаната власт, за да направел промяната. Ебаси глупостта! Тоя не може сопола си да избърше ако няма риза с ръкави, държавата щял да променя пък и с русаците да се бие!? Абе Кире, откъде се взе такъв неадекватен тип, бе, чоджум? Коя майка те роди тебе и коя гърда мляко си засукал? Такъв недонаправен човек!

И Ботев включа във войната срещу руснаците пък и себе си сложи до Ботев тоя нашия човек. Пълно недоразумение на природата. Чете ни някакви строфи, които означавали, че Ботев мрази руснаците, Господи помилуй! Няма такъв объркан човек на цялата планета. Още малко и ще каже, че Ботев е искал да стане командир на „Азов“ и въоръжен с нацистката докрина да превземе на юруш Русия. Да не е нацист Ботев, бе, Кире и ние да не знаем? Като вас с Нинова, Боко, Христо, Наско, Слави и другите американски подлоги-гешефтари, които продадохте за няколко сребърника хилядолетната България.

Имало било и предатели, които управлявали държавата! Ами има и такива Кире, вярно има. Ти, Асенчо и вся осталная сте най-големите предатели на род и родина. Еничари хаджипенчовци, които открито предават българските интереси, за да им е топло на собствените задници. Това сте вие! Ние нямаме нищо общо с вас, долни лъжци и гепачи такива. Вие сте чужда на целия смислен български народ, чужди на здравия разум.

Мадам Митрофанова ви го каза в очите! И ние ви го казваме.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!