Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кремъл: Шестият пакет санкции на ЕС ще има саморазрушителен ефект... ще бъде ускорено настъпването на глобална продоволствена криза


ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Поредният пакет антируски санкции ще има саморазрушителен ефект за Европейския съюз, прогнозират от руското министерство на външните работи. В същото време от Кремъл увериха, че Русия няма да продава петрол на занижени цени. Така те отговори задочно на американския президент Джо Байдън, според когото Западът може да продължи да купува руски петрол, но на по-ниски от пазарните цени.

В официална позиция на министерството на външните работи се подчертава, че отказът от руския петрол и петролни продукти, както и забраната да се застраховат руски търговски кораби ще провокират допълнителен ръст на цените, ще дестабилизират енергийния пазар и ще нарушат логистичните вериги. В крайна сметка ще бъде постигнат обратен на желания резултат – ще бъде подкопана икономиката и енергийната сигурност на Европейския съюз, пише в позицията.

Освен това, твърдят от дипломатическото ведомство, ще бъде ускорено настъпването на глобална продоволствена криза, която Брюксел се опитва да предотврати на думи.

Поредна ПоБеДа на ЕС на фона на задаващата се продоволствена криза: Брюксел наложи ембарго върху износа от Русия на храни и напитки

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков увери, че западните оръжейни доставки не променят параметрите на така наречената специална военна операция в Украйна и че поставените цели ще бъдат изпълнени. 

Източник: БГНЕС

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Източник/ци: Кремъл: Шестият пакет санкции ще има саморазрушителен ефект за ЕС

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!