Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Така работи великата им демокрация - ограбваш, почиваш малко и отново влизаш в грабежа!

Николай Марков

Ще ви припомня, че когато дойдоха на власт Кирил Петков и Асен Василев с логистиката на БСП, ПП, Демократична България и ИТН обещаха, че ще управляват честно и открито. Обещаха също, че ще анализират в дълбочина всяко нещо, за да бъдат ефективни. Създадоха за това "ефективно управление на страната". Какво се случи в крайна сметка?

Една опустошена от градушки България, опустошени надежди на милиони лоялни граждани, опустошени надежди на хиляди бежанци от война, опустошени съдби, опустошена икономика, тотално опустошена финансова ситема, опустошено здравеопазване и пълно опустошение на страната ни. Реално нанесени финансови щети за десетки години напред, както и въвличане на страната във война, която не е наша. Това е резултата от "промяната" и нейните носители в лицето на Христо Иванов, Атанас Атанасов, Слави Трифонов и Корнелия Нинова. Това са хората, които произведоха всичко друго, но не и това, което обещаха преди да седнат около софрата на голямото държавно плюскане. Пълно разочарование!

Гледам колко са надъхани вече борисовите полит-гепачи, които усещат своето завръщане във властта и пълна индулгенция за кражбите им от страна на Запада. Отвратителна гледка, но явно така работи великата им демокрация - ограбваш, почиваш малко и отново влизаш в грабежа! Закрилян от европейската бюрократична машина за ограбване на всеки и всичко. И за капак на всичко винаги следва: "Руснаците са виновни!". Целият ад който преживяваме се обяснява с руснаците, въпреки, че всички виждаме кой и какво върши. Но трябва да мълчим! Защото ако гледаме престъпленията им и не мълчим, значи сме руснаци.

Е, аз предлагам да не мълчим! Нещо повече предлагам - революция на всяка цена.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!