Следвайте "Буднаера" в Телеграм

На фона на задаващата се продоволствена криза според очевидци десетки цистерни с евтино българско гориво от запасите на България се изнася за

May be an image of 1 person

Димитър Байрактаров

На фона на задаващата се продоволствена криза, нашите управници демонстрират за пореден път некадърността си, а реколтата на земеделските производители отново е унищожена! За сметка на това управниците полагат неимоверни усилия да разселват украинските посетители, които услужливо настаниха за сметка на бедния български народ в хотели на наша издръжка! Въобще чуждопоклонническото управление, което е готово с всички сили да защити интересите на Украйна и Северна Македония, надмина всички граници на безхаберието, съсипвайки българския народ, чието търпение все повече се изчерпва изглежда е неизчерпаемо!

Димитър Байрактаров

Лъжите на управниците за справяне с инфлацията надминаха всякакви граници! С особена наглост се характеризират лъжите за по-евтини горива! Докато ни будалкат според очевидци десетки цистерни с евтино българско гориво от запасите на България се изнася за Украйна през Дунав мост! През последните дни получих десетки снимки, които потвърждават износа на горива, които съгласно ЗАКОН ЗА ЗАПАСИТЕ ОТ НЕФТ И НЕФТОПРОДУКТИ трябваше да се съхраняват в над 200 склада в цялата страна. Ако това гориво бе пуснато на българския пазар, нямаше да имаме спекулативно високи цени на дизела от над 3.30 лева за литър. Държавата разполага и с ДП "Държавна петролна компания" с принципал министерство на икономиката, която бе създадена преди четири години точно за такива извънредни ситуации, каквато е днешната! Явно другарката Корнелия, няма да осигури, както евтини дърва, така и горива на нормални цени! Някои люде богатеят здраво на гърба на най-бедния народ в ЕС и не спират да го правят по най-наглия начин!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!