Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Христо Стоичков: Цялата Мара втасала, та за еврото се хванали! Оправете живота на хората, бе!

Христо Стоичков порица управляващите, че мислят за всичко, но не и за народа!

Тая страна оправия няма и няма да има, докато българите, народът, не бъдат поставени на преден план. Това смята големият Христо Стоичков, който макар да стои настрани от политиката, следи за всичко, което се случва в родината ни.

Христо Стоичков

Христо Стоичков порица политиците на България, не мислят за собствената си държава

Камата не е против България да въведе еврото като парична единица, но е категоричен, че сега не е моментът. Не и докато всичко у нас е на „вили и могили“, хората масово изнемогват, а инфлацията ни стиска за гушите все по-силно, всеки ден.

„Както му казват – цялата Мара втасала, че за еврото се хванали. Видяла жабата как подковават коня… Първо оправете живота на българите, преборете тази пуста корупция, която ни изяде главите вече толкова години и тогава мислете как да се наредите редом до европейците.

Защото никъде в Европа няма заплащане като в България, никъде трудът не е оценяван толкова ниско – това е жива гавра и не знам колко още ще търпят хората.

Аз може и да живея повече време навън, но постоянно общувам с българи. И много от тях плачат, че едва сколасват тук, а други искат да се върнат от емиграция, но знаят, че няма как да живеят нормално в собствената си родина. Срамота е това, срам за всички управляващи“, казва Христо Стоичков.

Камата следи също и войната в Украйна, но е на мнение, че не бива за нищо на света да изпускаме руския газ. Защото това ще навреди не на Владимир Путин, не на Русия, а само на нас самите.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Христо Стоичков: Цялата Мара втасала, та за еврото се хванали! Оправете живота на хората, бе! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!