Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЧУДО! Кирил Петков заяви: Не можем да продължим до безкрай луксозното пребиваване на бежанците – И 1200 украинци от хотел „Чайка” в Слънчев бряг се изпариха от България

Българската държава не може да продължи до безкрай да подкрепя луксозното пребиваване на украинските бежанци у нас, това заяви презмиерът Кирил Петков пред български медии в Брюксел, предаде БТА.

Влизаме в реалност, по-бизка до тази, която се очаква за бежанците, заяви Петков.  За три месеца дадохме безпрецедентна подкрепа за бежанците от Украйна, сега влизаме в по-нормални рамки, коментира премиерът.

Все пак те са бежанци, добави той по повод промяната в условията за подслон украинците.

1200 украинци от хотел „Чайка” в Слънчев бряг се изпариха от България

Точно 1200 украински бежанци от общо 1600 настанени в хотел „Чайка” в Слънчев бряг вчера за по-малко от 2 часа са напуснали страната. Според информация на Флагман.бг те са извозени с организиран от туроператорска фирма транспорт към родината им.

Източник от Областния кризисен център в Бургас е потвърдил, че 1200 души от заявените за разселване у нас украинци от хотел „Чайка” изведнъж вчера около 14 ч. са изчезнали от списъците.

„Това, което наблюдавах вчера, много прилича на добре организирана екскурзия, за която тези хора са си платили само транспортните разходи на техни туроператори, за да ги докарат тук да си изкарат безплатно на българското море в четиризвездни хотели. Сигурен съм, че този комфортен живот, наричам го комфортен, защото много бедни хора у нас не могат да си го позволят, можеше да продължи и през цялото лято, ако нашите власти не бяха взели все пак някакви мерки”, е казал пред "Флагман" хотелиер от Слънчев бряг, чиято база е в непосредствена близост до хотел „Чайка” и е имал възможността да наблюдава туристическите автобуси от Украйна.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Petel.bg - новини - Кирил Петков: Не можем да продължим до безкрай луксозното пребиваване на бежанците

1200 украинци от хотел „Чайка” в Слънчев бряг се изпариха от България - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!