Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лена Бориславова издала Василев за комунистичския закон

image

“Труд” разполага и с протокола от заседанието на Консултативния съвет по финансова стабилност, от който се вижда, че Асен Василев е първият от присъстващите за решението за спешното създаване на комунистичския закон.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

Депутати от четворната коалиция притеснени от напрежението на “Дондуков” 1

Кирил Петков не успява да балансира между най-близките си след полета до Рим

Два лагера в “Продължаваме промяната”

Началникът на кабинета на премиера и говорител на Министерския съвет Лена Бориславова е издала на народни представители и отделни репортери вицепремиера Асен Василев за комунистичския закон, който водещи юристи по конституционно право, съдии с дългогодишен стаж и икономически експерти окачествиха като грубо погазване на Конституцията, плацдарм за саморазправа с политически и бизнес опоненти. Това признаха пред “Труд” депутати от “Продължаваме промяната”, които провели собствено разследване в парламента как документът се оказал в медиите.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Народните представители допуснаха, че Бориславова се почувствала обидена заради визитата при папата в навечерието на 24 май, когато Кирил Петков бе придружен от съпругата си Линда, която пък лично била качена на правителствения самолет в последния момент от самия Асен Василев. Буквално преди излитането и точно заради по-близките отношения между Петков и Бориславова, началничката на кабинета била принудена да напусне правителствения самолет заради присъствието на съпругата на Петков на борда, съобщи тогава ексклузивно агенция “Пик”, позовавайки се на източници от НСО и членове на делегацията за Рим. А информацията не беше опровергана.

Законопроектът, наречен “Закон за мерки за превенция и защита на националната сигурност от рискове за икономическата и финансовата система на държавата”, скандализира депутати от управляващата коалиция и от опозицията. Нито от БСП, нито от ИТН, а в последствие и от правосъдното министерство излязоха положителни оценки за текстовете в проекта.
Първоначално, Асен Василев не се ангажира с авторство на скандалните алинеи, а по-късно призна, че има “работна група, която включва представители на правосъдното министерство, министерство на финансите, МВнР, ДАНС и редица институции”, тъй като в българското законодателство имало “дупка” по отношение на американския закон “Магнитски”.

“Труд” вече разполага и с протокола на Съвета по финансова стабилност от 18.05.2022 г., от който ясно се вижда, че Асен Василев е първи споменат от присъствалите и взели решение за работа по въпросния закон “в най-кратки срокове в рамките на май 2022 г. с цел неговото спешно и приоритетно внасяне и разглеждане в Народното събрание”.

Депутати от управляващите са притеснени от напрежението между Бориславова и Василев, тъй като Кирил Петков трудно успявал да балансира между двамата в създалата се ситуация. А оформянето на два лагера в парламентарната група “Продължаваме промяната” е повече от сигурно. Самата Бориславова има авторитет сред депутати от ПП и се приема добре в ДБ и БСП, за разлика от Асен Василев.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!