Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕС се реши: Руски петрол само по тръба, България с отсрочка за ембарго. украинският президент скастри Европейския съюз

Лидерите на Европейския съюз постигнаха компромис за налагане на частично петролно ембарго на Русия. То обхваща само руския петрол, който се внася по море. Изключение ще има за вноса, който се договаря по тръба.  

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел заяви в Twitter, че споразумението обхваща повече от две трети от вноса на петрол от Русия и прекъсва "огромен източник на финансиране за нейната военна машина".

Основната пречка за шестия пакет от мерки срещу Москва беше унгарският премиер Виктор Орбан, който даде да се разбере, че може да подкрепи новите санкции само ако бъде гарантирана сигурността на доставките на петрол за страната му.

България също получава отсрочка и ще може да купува руски петрол още две години.

Преди 27-те лидери да постигнат съгласие за ограничаване на вноса на руски петрол, украинският президент направи видео обръщение към тях. Той скастри Европейския съюз, че е прекалено мек в политиката спрямо Москва и призова Европа  да покаже своята сила.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: ЕС реши: Руски петрол само по тръба, България с отсрочка за ембарго - Tribune.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!