Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев отсече: Няма да приемем еврото! Не и при тези ниски доходи на населението!

Румен Радев

Румен Радев каза последната си дума относно приема на еврото!

Президентът заяви последната си дума по отношение на въвеждането на еврото у нас. Генерал Румен Радев е категоричен, че няма да има смяна на валутата в държавата, докато доходите на основната част от населението са повече от ниски.

Румен Радев твърдо против приема на еврото толкова скоро

Още повече сега, когато икономическата криза от пандемията се смеси с тази от войната на Русия и Украйна, а цените удариха нечувани рекорди. Румен Радев не е против еврото по принцип, но обясни, че трябва да се мисли при този най-важен и решаващ ход, след който няма връщане назад.

„Да, аз съм приел отдавна идеята за интегрирането на България в Европейския съюз, но това интегриране ще стане единствено ако няма риск за бъдещето на народа ни. В днешната ситуация това е напълно невъзможно и граничи с абсурд.

Кое ни гарантира, че нашата икономика е или ще бъде конкурентоспособна за еврозоната?! Еврото може да бъде поставено на дневен ред у нас само и единствено, когато се повишат доходите на населението. Само тогава. И под повишаване разбирайте чувствително повишаване. Всичко друго ще ни доведе до хаос и още по-голяма бедност“, казва Румен Радев.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Румен Радев отсече: Няма да приемем еврото! Не и при тези ниски доходи на населението! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!