Президентът на Сърбия договори с Владимир Путин нов тригодишен договор за доставка на природен газ

Енергиен експерт ние пък имаме дългосрочен договор с американска фирма за доставка на втечнен газ

България има сключен дългосрочен договор, в лицето на "Булгаргаз" с американската фирма "Шиниър", която ще доставя газа за България. Договорът щеше да бъде активиран, когато заработи терминала за втечнен газ на Александруполис. Предвид ситуацията в момента, този договор ще бъде изтеглен и активиран много по-рано. Това заяви в предаването "Говори сега" по БНТ енергийният експерт Васил Начев.

Според него договорът ще бъде активиран с други обеми, защото 50 млн. куб. метра на година е пренебрежимо малко количество.

Президентът на Сърбия договори с Владимир Путин нов тригодишен договор за доставка на природен газ

"Шиниър" е фирмата и която ни дава двата танкера, но не по дългосрочния договор, защото той още не е активиран. Дали ще има отстъпка в цената за тези два танкера няма да излезе в публичното пространство, защото е търговска тайна, каза енергийният експерт Васил Начев.

С дългосрочен договор правителството може да успее да договори с референтна цена на най-ликвидната борса в света "Хенри хъб" - 28 долара за 1000 куб. метра газ с всички транспортни разходи включващи втечняване, застраховки, регазификация, до "Топлофикация-София".

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Енергиен експерт: Имаме дългосрочен договор с американска фирма за доставка на втечнен газ - Пазари - Новини Бг

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!