Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Германският министър на икономиката в УЖАС: Единството в ЕС за антируските санкции се разпада

Германският министър на икономиката Роберт Хабек изрази днес тревога, че единството в Европейския съюз „започва да се разпада“, преди среща на върха за обсъждане на петролно ембарго срещу Русия и планове за намаляване на зависимостта от руската енергия, предаде Ройтерс. 

Лидерите от ЕС ще се срещнат утре и вдругиден, за да обсъдят нов пакет от санкции срещу Русия и програма, целяща да ускори спирането на зависимостта от изкопаеми горива, включително руски природен газ. 

„След нападението на Русия срещу Украйна видяхме какво може да се случи, когато Европа е единна. С оглед на срещата на върха утре, да се надяваме това да продължи по същия начин. Но то започва да се разпада“, заяви Хабек на пресконференция. 

Той призова Германия да говори с един глас на срещата, вместо да се въздържа от гласувания поради различия в мненията в управляващата й коалиция. Министърът настоя за подобно единство и от другите държави в ЕС. 

„Европа все още е огромно икономическо пространство с невероятна икономическа сила. А когато бъде единна, тя може да използва тази сила“, каза Хабек.

Източник: БТА

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Германският министър на икономиката: Единството в ЕС за антируските санкции се разпада

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!