Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Украинските бежанци си признаха защо не искат да напускат Черноморието

Сънародниците на Зеленски не искали да ходят в малки населени места, където можело да няма хубава инфраструктура

С фалстарт започна извозването на украинците от морските хотели във Варненска област. Няма желаещи да сменят престоя на морето с държавните почивни станции в планината, предава БНТ. 

Една от причините, поради която бежанците отказват да бъдат настанени в държавни бази е, защото те са в малки населени места. Самите украинци не знаят каква е инфраструктурата там, има ли достъп до медицински услуги и образование, какви са удобствата по тези места.

Украинците се събудиха и уплашиха като видяха истината за ЕС с която катастрофираха в България

Така или иначе до 31 май те трябва да напуснат хотелите, които от следващия месец започват да приемат туристи.

Около 15 000 са украинските бежанци, които са настанени в 150 хотела на територията на Варненска област. Над 3000 вече са заминали за Украйна.

5 000 ще останат в хотелите край Варна, които са на трета и четвърта линия и които няма да посрещат туристи тази година. Те ще останат там срещу 15 лв. на ден. 

За останалите 6 000 украинци във Варненска област има осигурени места в държавни бази във вътрешността на страната. Утре в 10.30 отново на жп гарата във Варна ще пристигнат автобуси, които ще превозят от хотелите желаещите да се преместят във вътрешността на страната.

В момента екипи обикалят хотелите в Златни пясъци, за да разберат колко точно украински бежанци утре ще се възползват от предложеието на държавата и колко от тях ще дойдат. Към момента няма точна информация.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Украинските бежанци си признаха защо не искат да напускат Черноморието

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!