Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Балабанов от ИТН за проекта на ПП-комунисти: БГ "Магнитски" е комунистически проект, роден от болен мозък

Министерският съвет напоследък се опитва да превръща парламента в гумен печат. Това каза пред БНР депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов. Според него се демонстрира "едноличен начин на управление, което е притеснително и страшно". 

ИТН е най-конструктивният елемент на тази коалиция, каза той. Балабанов припомни, че коалицията е била сформирана срещу модела на предишното статукво, изпълнило площадите, с идеята за промяна. 

"Какво се оказва 6 месеца по-късно? Видимо ние не вървим срещу тези, които управляваха, а започваме да показваме притеснителни неща в самата коалиция", продължи той. И подчерта, че в коалицията липсва комуникация по редица теми, както по отношение на плана за въвеждане на еврото, така и относно "този комунистически проект, родил се в главата на някой болен мозък, може би от Министерство на финансите".

САЩ скастрили Томислав Дончев и Даниел Митов от заради атаките срещу техния ляв кабинет. ГЕРБ се втурнали да сменят Трети март като национален празник с...

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

"И нямаше как да си мълчим. Това не е клатене на коалицията, това е директно показване на проблемите. Това е най-градивният начин, по който можем да вървим." 

Балабанов подчерта, че в последния момент точката с плана за приемане на еврото е била включена в дневния ред на правителственото заседание. 

"И беше приет нарочно, за да покажем, че можем да го правим сами и можем да налагаме такъв тип управление. Това е деструктивно. (…) Подкрепяме идеята това евро да бъде въведено в обозрими срокове, но на база и на растежа на инфлацията, на войната, която се случи като черен лебед в целия свят, такъв ход е рисков – по най-бързия начин да бъде пробутван на тъмно, през Министерски съвет. Това е демонстрация на еднолично управление." 

Коалиционното споразумение е достатъчен фундамент, който да държи коалицията и на практика е разписано като управленска програма, заяви Станислав Балабанов. 

По темата със Северна Македония Балабанов коментира, че ще отстояват максимално позициите си: "Видяхме накрая, че премиерът ще хвърли този казус да се решава в парламента в неговата финална форма. Ние няма да позволим някой да предаде българския интерес."

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Източник/ци: Балабанов от ИТН: БГ "Магнитски" е комунистически проект, роден от болен мозък

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!