Зимата хлябът по 6-7 лева, бензинът 7-8 лева, парното по 1500- 2000лева, но Кирчо и Асенчо ще ни топлят с усмивките си. "Танкерите да идват!"

Irini Zikidis: Правителството се хвали, че е договорило рекордно ниски цени, значително по-добри от руските? В същото време местните доставчици казват, че ще завишат с 200%-300% цената към крайния потребител? Не разбирате нищо? Не схващате логиката?

Това е защото не сте завършили Харвард.

Николай Бареков Буден Журналист: Благодарение на "евтината" газ, която Киро внесе, парното скача само с 40-50%

Димитър Байрактаров: След като ни сурвакаха с огромно увеличение на цената за топлото, управниците продължават да ни плакнат с хладка водичка и мятат обещание след обещание за помощи на населението. Е, помощи нЕма! А тези, които обещават да дадат като отстъпки за бензин и дизел, така ще ги отпускат, че хората да се откажат от отстъпката! А иначе руската рубла продължава да поскъпва и нищо чудно скоро да е конвертируема валута, ама това е друга тема.

Николай Бареков: Зимата хлябът по 6-7 лева, бензинът 7-8 лева, парното по 1500- 2000лева, но Киро Простото и Кокорчо ще ни топлят с усмивките си.

"Танкерите да идват!", както би казал един бивш президент!

Така става обикновено като управляват тинк-танковете.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!