Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Г-жа Урсула фон дер Лайен с блестяща стратегия как да накажем Путин за агресията в Украйна

Irini Zikidis

Г-жа Урсула фон дер Лайен с блестяща стратегия как да накажем Путин за агресията в Украйна. Разбира се, схемата е сложна и Ганя едва ли ще я разбере, но аз напълно оценявам нейната многопластовост и дълбочина.

Доколкото разбрах, за да спасим Европа от Путин, трябва да продължим да купуваме руски петрол. Защото ако не го направим, Путин ще го продаде другаде, и ще спечели повече от по-високите цени, така че по-добре ние да купуваме руски петрол, за да не му позволяваме да печели. Поне на първо време, де. А после вече завинаги ще се отървем от зависимостта си.

"Винаги трябва да търсим правилния баланс, за да не навредим на нашата икономика. Това е най-силният лост, който имаме срещу агресията на Путин. Да вземем например петрола. Трябва да внимаваме, защото ако от днес напълно се откажем от него, Путин може да вземе петрола, който не успее да продаде на Европейския съюз, и да го изнесе на световния пазар, където цените ще се повишат и ще го продаде за повече, и по този начин ще напълни военния си бюджет. Така че трябва да подходим много стратегически към тази тема, и да убедим света..., за да изчерпим военния бюджет на Путин."

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!