Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадин Костадинов за еврото: Започваме консултации с парламентарните партии за референдум

May be an image of 1 person, sitting and standing

Костадин Костадинов

Вчера правителството на Петков извърши поредното си национално предателство. По предложение на министър-председателя Министерският съвет прие план за въвеждане на еврото като официална валута в България от 1 януари 2024 г. Решението не е взето единодушно - имало е гласуване, при което 10 министри са били за, а 7 са гласували против въвеждането на еврото.

Възраждане, разбира се, няма да допусне предателите да унищожат българския лев. Още от днес започваме консултации с другите парламентарни партии, за да съберем поне 48 подписа на депутати под искането ни за референдум по темата. Ние вече имаме 13 (това са народните представители от Възраждане), трябва да съберем поне още 35. Логично е едно толкова съдбоносно решение да бъде взето от целия български народ, а не само от 10 министри на ПП и ДБ.

Ако обаче не получим подкрепа в парламента, ни остава следващото средство - да съберем поне 200 000 подписа, за да разгледа Народното събрание предложението за референдум, и поне 400 000, за да се превърне това предложение в задължително за изпълнение от управляващите.

И сега е момента на големия парадокс. Аз съм уверен, че без проблем ще съберем не 400 000, а дори 500 000 подписа. Същевременно въобще не съм такъв оптимист за събирането на 35 подписа в Народното събрание. Не е ли това показателно за пълния разлом между народа и неговите уж "народни" представители?

Така че, уважаеми сънародници, чака ни нова, много важна битка. Битка за спасяването на българския лев и запазването на финансовата ни независимост. Битка, която трябва да спечелим. Битка, която ще спечелим!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!