Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Другарят Асен Василев призна за комунистическия закон, лично дал "технически бележки как да се случва процесът" на въвеждането на комунистическа диктатура

Асен Василев ще конфискува имущество на човек на Прокопиев, иска да набута Илиян Василев в черен списък, защото бил санкциониран от Русия!

Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев призна за мракобесния комунистически закон, дори гордо сподели, че лично е дал "технически бележки как да се случва процесът", пише Епицентър.бг. 

Става въпрос за законопроекта, изработен във Финансовото министерство, според него властта ще брани финансовата и икономическа система с извънреден орган, който ще прави наказателни списъци без съд и присъда, ще замразява пари и имущества по донос.

Продължава промяната към КОМУНИЗЪМ! Властта ще прави наказателни списъци без съд и присъда, ще замразява пари и имущества по доноси

„Той е измамник!“. Това са точните думи на датския инвеститор Мортен Лунд по адрес на настоящия финансов министър и вицеприемиер Асен Василев, изречени миналата година пред бТВ. Според Лунд, Василев е откраднал кода на разработения от общата им компания софтуер и тайно го е продал не на друг, а директно на китайското правителство, 

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

като парите прибрал за себе си. Щетата е била най-малко за 20 милиона евро, с каквато сума са изгорели доверилите се на Василев чужденци. 

Министърът на финансите ще е начело на специалния Междуведомствен съвет, който ще изготвя черните списъци.

Физическите и юридически лица, за които има данни, че извършват една от тези дейности, след проверка, ще се включват от правителството в специален Национален списък.

Освен това в проектозакона се предвижда да има Национален списък на свързаните лица, където попадат тези, които са съдействали или са осигурили материална помощ на лицата от Националния списък.

"Има работна група, която включва представители на правосъдното министерство, министерство на финансите, МВнР, ДАНС и редица институции. Когато излезе първият списък "Магнитски" имахме дупка в законодателството и нямаше как да защитим адекватно държавните фирми и институции. Поехме ангажимент тази празнота да бъде запълнена.

Това коментира след заседанието на МС вицепремиерът Асен Василев по повод тиражирания в публичното пространство законопроект, станал известен като българския вариант на закона "Магнитски". 

В работната група по съставянето му участват: представители на Министерство на правосъдието, Министерство на финансите, Министерство на външните работи, БНБ, НАП.

Когато някой е санкциониран и това поставя проблем пред финансовата система и икономиката от зараза от допълнителните санкции, този проблем трябва да бъде овладян, допълни Василев. По думите му правосъдното министерство е предоставило два или три работни варианта за законопроекта, а той е дал "технически бележки как да се случва процесът".

Тепърва предстои обществено обсъждане на окончателния законопроект, след което той ще мине през МС и едва тогава ще влезе в парламента, припомни Василев процедурата. 

Мракобесният комунистически закон взриви днес управляващата коалиция.

Фотоархив на комунистическите зверства

Нито една партия извън „Продължаваме промяната” няма да подкрепи наказателната акция на Василев, стана ясно от извънредни брифинги на БСП, ДБ и ИТН. Пълзящ фашизъм, обяви ДПС. Политическа патология, сложи диагнозата ГЕРБ. 

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Асен Василев призна за фашисткия закон, лично дал "технически бележки как да се случва процесът"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!