Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Украинците се събудиха и уплашиха като видяха истината за ЕС с която катастрофираха в България

Николай Марков

Украинските бежанци си отивали!?
Били обидени от нашата омраза. Умнокрасивите си скубят косите и си късат потниците, докато повръщат за пореден път върху целокупния български народ. Какво друго да правят завалиите, като толкова им е акъла, а и нямат българско самосъзнание. Каква е истината?
България и българите посрещнаха сърдечно и всеотдайно около милион украинци. Проявихме пълно съчувствие към тях, защото ги разпознаваме като производни на руснаците. Още повече, че става дума за жени, мъже в нетрудоспособна възраст и деца - другите са мобилизирани на фронта. Настанихме ги в собствените си домове, докато държавната власт се въртеше в кръг и не знаеше какво да прави. Приехме ги в частните си хотели още преди да бъде обявена държавната помощ. За нас българите това са близки хора с които сме живяли много векове и ще продължим да живеем така. Те са наши.
Защо бежанците искат да напуснат България?
В никакъв случай защото някой ги мрази! Всяко стадо си има мърша и при нас има, но това са единици и те не променят общия фон. Украинците се уплашиха и останаха в ступор като видяха истината за ЕС с която катастрофираха в България. Повечето от тях дойдоха с убеждението , че като страна от ЕС ние ще сме богати и уредени, организирани и точни. Какво видяха? Видяха, че след 20 години членство в ЕС и НАТО ние сме далеч по-бедни от тях, които въобще не са влизали в тези съюзи и разбраха, че са сгрешили в очакванията си. Убедиха се лично, че това ще бъде и съдбата на собствената им държава, дори още по-трагична от нашата, но е вече късно. Целият им свят се разруши пред очите им и разбраха, че всеки трябва да се спасява поединично, също като сирийските бежанци - отиват в Германия и заживяват на социалната им система, която баче вече не съществува в онзи вид. И въпреки всичко е единствената в ЕС , която поглъща всеки дошъл.
С други думи, украинците се събудиха! По телефоните събуждат и своите мъже и синове, които са на фронта и воюват, за да са част от ЕС без да знаят какво следва за тях от това. По тази причина цели военни подразделение масово се предават на руснаците и тази тенденция ще продължи докрай. Няма смисъл да воюваш за нещо, което ще ти донесе бедност, мизерия, канцерогенни храни, ниски доходи и нищета. Няма смисъл да воювоаш за една шепа корумпирани и овластени престъпници, които с лека ръка пограбват милиони твои родственици, а те тънат в доволство от ограбените от теб милиарди.
Който не го разбира е обикновен глупак.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!