Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скоро ИТН ще напусне коалицията. Правителството си отива, а Слави Трифонов ще спечели гласове заради действията си

ИТН: Предложеният закон за черни списъци е абсолютен фашизъм, не е обсъждан с нас!

Скоро ИТН ще напусне коалицията. Правителството си отива, а Слави Трифонов ще спечели гласове заради действията си.

Скоро ИТН ще напусне коалицията. Правителството си отива, а Слави Трифонов ще спечели гласове заради действията си.

Скоро се очаква ИТН да напусне коалицията. Причините са, че Петков и Василев не ги информират за нищо, не се съобразяват с тяхното мнение за действията си. Припомняме, че когато ИТН беше първа политическа сила, Трифонов ясно заяви, че Петков и Василев не стават за министри. Сега оттеглянето на ИТН ще й донесе много гласове. Те бяха първите, които заявиха, че от тези двамата нищо не става.

ИТН: Предложеният закон за черни списъци е абсолютен фашизъм, не е обсъждан с нас!

Предложеният законопроект, който предвижда властта да прави наказателни списъци без съд и присъда и да замразява пари и имущества по доноси не е обсъждан и не е съгласуван с „Има такъв народ“ като коалиционен партньор. 

Това каза по време на брифинг в парламента Любомир Каримански, председател на бюджетната комисия от „Има такъв народ“ (ИТН), предаде БТА. 

Става въпрос за законопроекта, изработен във Финансовото министерство, за който първи Епицентър. бг писа и публикува целия му текст. Според него властта ще брани финансовата и икономическа система с извънреден орган, който ще прави наказателни списъци без съд и присъда, ще замразява пари и имущества по донос. 

Министърът на финансите ще е начело на специалния Междуведомствен съвет, който ще изготвя черните списъци. 

Физическите и юридически лица, за които има данни, че извършват една от тези дейности, след проверка, ще се включват от правителството в специален Национален списък.

Освен това в проектозакона се предвижда да има Национален списък на свързаните лица, където попадат тези, които са съдействали или са осигурили материална помощ на лицата от Националния списък. 

Председателят на бюджетната комисия Любомир Каримански отговори на журналистически въпрос бил ли е съгласуван този законопроект с тях.

Депутатът Станислав Балабанов каза, че от това, което е излязло в публичното пространство, става ясно, че въпросният проект на законопроект е „абсолютен фашизъм“.

"Надявам се, че това просто е било обсъждано някъде там в МС. Защото, ако въобще това е минало през мозъка на някой извратен политик, това е абсолютен фашизъм и се надявам по някакъв начин то да не бъде приложимо, защото без съд и присъда да действаш по този комунистически за нас начин е неморално и некоректно. От ИТН, по отношение на такива бъдещи разговори, ние ще бъдем категорични," заяви Балабанов.

Експертът на ИТН и бивш депутат Николай Радулов пък обвърза този проектозакон с тежката за коалицията тема за ветото на Северна Македония.  Той видя в проекта заплаха за тези, които не са съгласни абсолютно безусловно да се стартират преговорите с РСМ. 

"Това е опит да се извиват ръце на всички, които не са съгласни - абсолютно безусловно да се стартира процедура по присъединяването на Македония - един опит да си каже: "Който не е съгласен с нещата, които предлагаме, ще влезе в някой от тези списъци. Така си мисля аз".

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: ИТН: Предложеният закон за черни списъци е абсолютен фашизъм, не е обсъждан с нас!

Скоро ИТН ще напусне коалицията. Правителството си отива

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!