Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българите вече не знаят да се дразнят ли или да се смеят. Българските геополитически хитрости винаги завържват печално

/ПгледТВ/ „Войната може да бъде спечелена само на бойното поле в Украйна, но базово условие за това е и подмяна на елита в Русия, като трябва да бъде изгонена петата и шестата американски колони. Шестата колона е номенклатурата, която за една нощ се преобърна от първи путинисти, докогато Русия показваше интерес за интеграция със Запада, а сега са първи антипутинисти и разнасят слухове за предстоящата и неминуема смърт на Путин.“ Това каза във втората част от предаването на Поглед ТВ геополитическият анализатор Валентин Вацев. По думите му, промяната на елитите, които торпилират победата на Русия във войната, вече е започнала със закони и издадени присъди. „Ако Русия не победи в тази война, ще я разпаднат на 6 – 7 части и след това ще я разграбят, затова руският индустриален капитал е длъжен да победи“, добави той.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!