Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков с брутални заплахи към ДПС от името на комунистическа Америка, ето отговорът...

"Аз вас ще ви оправя", заканил се в стил ранен неокомунизъм премиерът Кирил Петков – дисидент от ранна детска възраст (имал двойки по руски) на заместник-председателя на партията Станислав Анастасов

ДПС се оплакаха, че премиерът ги е заплашил, че ще ги оправи. За заплахата алармира председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който припомни по-миналата седмица, когато от движението обявиха, че ще внесат предложение за Временна комисия за така наречените потоци. 

"Когато заявихме, че ще внесем предложение за Временна анкетна комисия на излизане от залата явно не му издържаха нервите, той отправи директни заплахи към ДПС през заместник-председателя на партията Станислав Анастасов, замесвайки името на ръководителя на службата за координация на санкции към Държавния департамент на САЩ и името на Америка", каза Карадайъ.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Стана ясно, че по този повод от ДПС са изпратили писмо до ръководителя на тази служба.  За заплахата разказа и депутатът Станислав Анастасов.

"По-предишния петък в блиц-контрол към премиера и вицепремиерите след приключване на нашия въпрос, тръгнахме да излизаме от зала.

Минавайки под така наречената "кошара", където са представителите на Министерски съвет, Кирил Петков се опита да ме привика.

Застанах на дистанция на около 1.5 - 2 метра, за да може да се чува. След което той ми каза: "Аз ще ви оправя".

В първия момент не повярвах на ушите си, а той повтори: "Аз вас ще ви оправя", разказа Анастасов. 

Той поясни, че министър-председателят е казал до три седмици да очакват новини от ръководителя на службата за координация на санкции към Държавния департамент на САЩ. 

ДПС обявиха още, че са внесли предложение за Временна анкетна комисия за твърденията на премиера за така наречените потоци: "Южен поток", "Турски поток", "Балкански поток". 

От ДПС подчертаха, че така ще реагират на всяка лъжа на кръга "Капитал" на "олигарха и медиен монополист Иво Прокопиев и неговите проксита".

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кирил Петков с брутални заплахи към ДПС, ето отговорът! БЛИЦ TV

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!