Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Буш пред руски комици, представящи се за Зеленски: Вашата мисия е да унищожите колкото е възможно повече руски войски (видео)

Пленените украински военни признаха, че имат заповед да стрелят по цивилни – Това заяви в сряда постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя на заседание на Съвета за сигурност на ООН

Руските комици Вован и Лексус си направиха шега с бившия президент на САЩ Джордж Буш-младши. Под прикритието на украинския лидер Володимир Зеленски те провеждат разговор-интервю с Буш за биолабораториите в Украйна, конфронтацията между Русия и Запада и отношенията му с бившия грузински президент Михаил Саакашвили.

Prank with George Bush. All 6 parts. - YouTube

Част I

Буш: О, вижте кой е тук! Господин президентът!

Глас: О, здравейте, господин президент, радвам се да Ви видя, радвам се да Ви чуя. Как сте?

Буш: Аз съм добре. Надявам се, че и Вие сте.

Глас: Благодаря, че намерихте време за мен, много съм Ви благодарен, защото Вие сте много, много мъдра личност. Бившият президент на Украйна Юшченко ми е говорил много за Вас, как сте помогнал на нашата страна. Вие не сте искал да вземете Русия в НАТО, нали така?

Буш: Не. Исках те да са на границата на НАТО. Исках Украйна да е в НАТО. Известно време мислех, че Русия ще е по-кооперативна, но после Путин се промени драматично. Мислех, че той иска да бъде на границата на НАТО, за да е сигурен, че НАТО няма да действа офанзивно, а дефанзивно.

Глас: Но Вие винаги сте искал да вземете Украйна в НАТО. Не Русия, а Украйна. Винаги, доколкото си спомням.

Буш: Точно така. Смятах, че Украйна трябва да бъде в ЕС и в НАТО. 

Глас: Вие знаете историята от тогава, в началото на 90-те, държавният секретар Бейкър обеща на Горбачов НАТО да не се разширява, но това би било напълно погрешно, особено предвид заплахите, които Русия поставя сега.

Буш: Да, точно така. Това е така. Вижте, времената се менят. Бейкър беше, знаете, държавен секретар на баща ми, което беше отдавна. А Съединените щати трябва да са гъвкави, да се нагаждат към времето. И това е причината да има толкова силна подкрепа за вашата страна сега.

Глас: Не, имам предвид, че няма значение какво Бейкър е обещал на Горбачов в миналото. Трябва да гледаме какво става сега.

Буш: Точно така.

 

Част II: Войната на Запада срещу Русия

Глас: Знаете ли, всъщност, сега тази война не е само на Украйна, това е война на Западния свят срещу руснаците.

Буш: Да.

Глас: Разбира се, Русия беше засегната от разширяването на НАТО. Това е проблем за тях. Затова те започнаха войната. Говоря за решението на ДНР и ЛНР, това са окупираните от Русия източни райони. Путин се опитва да покаже, че това е същото като с Косово, спомняте си, тогава през 2007 г. вие признахте Косово за независима държава.

Буш: Да.

Глас: И сега той използва същата методика.

Буш: Вярно, вярно. Да, не знам. Мисля, че ако вие победите, когато победите, много от останалите проблеми ще отпаднат. Вашата мисия е да унищожите колкото е възможно повече руски войски и въпросът е: Ще продължавате ли да получавате нужната помощ? Силно се надявам. Много е важно за Съединените щати да продължат лидерството си и да ви осигурят подкрепата, от която се нуждаете. Струва ми се, че имате добра комуникация с администрацията, вашият министър на отбраната и други хора постоянно информират нашите военни какво е нужно. А нашите военни силно подкрепят това, което правите, господин президент.

Глас: Да, вие ни подкрепяте с Джавелини и много други ракети. Това е чудесно, но последния път Съединените щати ни изпратиха Анджелина Джоли. Това е шега.

Буш: Хаххаа.

 

Част III: Информационна война

Глас: Знаете ли, господин президент, аз мисля, че Вие... Аз не знам как да настроя руснаците срещу Путин. Знам, че вие имате много НПО. Много НПО свършиха голяма работа с оранжевите революции в бившите социалистически страни от толкова много години. Те помогнаха много. Как можем да работим в Русия сега, за да ги накараме, да накараме хората да започнат да разбират нещата, как да сменим системата вътре в Русия с помощта на НПО?

Буш: Да, да. Съгласен съм с Вас. Информационната война е много важна. И знаете, ние имаме експерти в екипа си, явно ще трябва да заобиколим руската цензура.

Част IV: Епруветката на Пауъл

Глас: Историята с епруветката на Колин Пауъл в ООН. Това се използва сега като пропаганда. Или това е било част от големия план да се внесе демокрация в Ирак?

Буш: Да. Не знам, аз... Вие твърде много живеете в миналото, господин Президент.

Глас: Защото обичам историята. Защото обичам да получавам добри съвети, за да не правя грешки днес.

Част V: Саакашвили и биолабораториите.

Глас: Искам да се извиня за вашето момче, Саакашвили, Михаил. Трябваше да го разкарам, писна ми от него. Той беше мой съветник в Украйна. Той постоянно взимаше дрога в кабинета и искаше много пари.

Буш: Да, знам. Вижте, той е с буйно сърце. Да, съгласен съм. Ние имахме проблеми с него в Грузия. Путин заложи капан и той падна в него. И ние се притеснихме тогава. Трябваше да ме питате дали да го правите част от вашето правителство, аз щях да Ви дам съвет, но... Аз не съм говорил със Саакашвили от 2008 г.

Глас: Вие знаете, той също не успя да влезе в НАТО. Това е големият му провал.

Буш: Да. Ако той беше верен на корените си, все още щеше да е в Грузия. А не да обикаля Украйна и по други места. Това ме подразни. Беше избран, свърши добра работа за известно време, после беше отхвърлено неговото управление. Аз мислех, че той ще остане и ще се бори за грузинската демокрация. Но вместо това, той веднага отива в Украйна.

Глас: Мхм. Лошо момче.

Буш: Ха. Той още ли е в Украйна? Нека Ви попитам – той още ли е в Украйна?

Глас: Да, още е тук, той има гражданство, аз му го върнах обратно, това беше като анекдот, забавна история.

Буш: Нека Ви питам още нещо – той има ли униформа и бие ли се срещу руснаците? Бие ли се срещу руснаците? Вие сте му дали гражданство, той би трябвало да се бие с руснаците.

Глас: А, да. Знаете ли, ние имахме възможност... Аз също бих искал да Ви благодаря, успяхме да запазим вашето наследство в Украйна. Например, тези биолаборатории, които Съединените щати дариха на територията на нашата страна. Това е програма на Пентагона, помните ли?

Буш: Да.

Глас: За пост-съветските територии, на които Пентагонът дари много биолаборатории. Ние успяхме да ги евакуираме на безопасно място.

Буш: Добре.

Глас: И руснаците не взеха нищо от тези лаборатории.

Буш: Добре. Да, Вие сте умен.

Част VI: „Брат 2“

Глас: Вчера се срещнах с нашите герои, героите на Украйна. Те се бият на информационния фронт и бяха наети в украинската армия. Те са пилоти, като Вас, и удариха много руски самолети. Исках да ги наградя, но те казаха „не“. Те казаха, „Позволете ни да говорим с президента Буш“. Казах им, че ще имам разговор с Вас и те казаха „Ние сме негови фенове, на това, което направи по време на мандата си“. И те са ми големи приятели. Може би те ще поведат Украйна в бъдеще. Такива момчета, такива млади момчета, които наистина се борят за демокрация. Те мечтаят да разговарят с Вас. Ако нямате нищо против, ще ги свържа и ще Ви кажат много хубави неща. Ако наистина нямате нищо против.

Буш: Нямам нищо против.

Глас: Ок, нека ги свържа. Ако може да кажете на моите приятели „Слава, Вован и Лексус“, кажете, кажете моля. Слава, Вован и Лексус са нашите герои. „Слава, Вован и Лексус“

Буш: Ок, Слава, Вован и Лексус, дайте ги.

Глас: Ще ги свържа, Вован и Лексус. Момент, моля, ще ги свържа.

Буш: Ок.

Глас: Ок, момент.

Буш: О, да!

Вован и Лексус: Здравейте, господин Президент, 

Буш: Здравейте, младежи, как сте?

Братя: Борим се за нашата независимост

Буш: Добре, много се гордея с вас.

Братя: Ние също сме пилоти, като Вас, 

Буш: Ето, ето, да!

Братя: Като Вас, същите. Къде е истината? Къде е силата? В парите ли?

Буш: Да, точно така.

Братя: Обаче братът казва, че не е в парите. (на руски): Аз мисля, че силата е в истината. С когото е истината, той е по-силният. Ето ти, например, си излъгал някого, изкарал си пари, и си станал силен и по-могъщ?

Буш: Мислите ли, че ви разбирам? Защото аз не ви разбирам.

Братя: Не, не, не. Просто усетете, усетете със сърцето си.

Буш: Усещам страстта.

Момчета: (на руски) Защото зад теб я няма истината. Ти излъга.

Буш: Всеки ден виждам страстта ви.

Братя: Просто почувствайте това, което се опитваме да изразим.

Буш: Аз го чувствам, но още по-важно – виждам го, когато оказвате съпротива срещу Русия и се биете с руснаците. И ето какво предлагам: Продължавайте да се биете.

Братя: Аз ще се бия. Ние ще се бием. При всички случаи.

Буш: Не се предавайте. Истината е с вас.

Братя: Истината е с нас.

Буш: Да, тя е с вас. И Зеленски. Казах на Зеленски, че е като Уинстън Чърчил.

Братя: Да, той е нашият президент.

Буш: Той е страхотен.

Братя: Да, той е също като Моника Люински.

Буш: Хахахха. Добре, момчета. Беше страхотно, че си поговрихме. Бог да ви благослови.

Братя: Ще Ви свържем с президента Зеленски отново.

Буш: Ок, да. Благодаря ви.

Братя: Благодаря Ви. Много благодаря. Слава на Русия. 

Превод за "Гласове": Екатерина Грънчарова

Небензя: Пленените украински военни признаха, че имат заповед да стрелят по цивилни

Пленените украински войници признаха, че им е наредено да стрелят по цивилни и да не вземат в плен руски войници. Това заяви в сряда постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя на заседание на Съвета за сигурност на ООН по темата за защита на цивилното население в конфликтни ситуации, съобщава ТАСС.

„Отделно искам да обърна внимание на изтезанията и издевателствата от страна на украинските националисти и въоръжените сили на Украйна над руски военнопленници. Има множество признания на пленени войници от въоръжените сили на Украйна, че са имали заповед да стрелят по цивилни и да не вземат руски военни в плен“, каза той.

В същото време Небензя посочи, че руските военнослужещи се отнасят по съвсем различен начин към украинските затворници. "От своя страна, за руските въоръжени сили хуманното отношение към военнопленниците е норма", каза той. "Потвърждение за това е отношението към наскоро предалите се войници от въоръжените сили на Украйна и украинските националисти от скандално известния полк "Азов", който напусна завода "Азовстал". 

Както е извествн, 2439 души от различни украински части се предадоха. Проявено е уважително отношение към всички военнослужещи и техните командири, а на ранените е оказана медицинска помощ. Това се потвърждава от тях самите и техните близки, с които им се дава възможност да общуват. При това говорим за онези бойци, които са се изцапали с най-тежките военни престъпления“.

Всички украински военни, които са извършили престъпления, ще бъдат изправени пред закона, добави руският представител в ООН, това е само въпрос на време. "Специалната операция ясно подчерта колко цинични и престъпни могат да бъдат действията на представителите на киевските власти, техните въоръжени сили и особено националистически формирования", каза той. "Руската страна и авторитетни НПО внимателно записват престъпленията в Киев. Въпросът за отговорността е само въпрос на време."

Дипломатът отбеляза също, че американски гаубици се използват от Украйна за обстрел на мирни градове в Донбас. "САЩ и техните съюзници не само си затварят очите за престъпленията на Киев срещу цивилни, но са и съучастници в убийството на цивилни. Обстрелът на цивилни градове в Донбас се извършва с гаубици, доставени от Вашингтон", каза Небензя, добавя ТАСС.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Буш пред руски комици, представящи се за Зеленски: Вашата мисия е да унищожите колкото е възможно повече руски войски (видео) | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!