Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Свидетел срещу Бобокови намерен мъртъв в завод след падане

Основният свидетел срещу Атанас и Пламен Бобокови - Васил Богданов, е бил открит вчера мъртъв. Тялото му е намерено в завод в Костенец около 9 часа сутринта. По първоначални данни мъжът или е паднал, или е скочил, като по тялото няма данни за насилие, предава 24 часа.

Богданов е ключов свидетел по делото срещу Бобокови. Tой е дългогодишен директор на "Монбат Рисайклинг". След делото срещу Бобокови, между него и братята настана раздор и Богданов постъпи на работа в конкурентната "Елбат". Той бе осъден като близък на Бобокови след като сключи споразумение с прокуратурата. Така получи едногодишна условна присъда.

Богданов сътрудничи на разследващите от самото начало на досъдебното производство. Показанията му неведнъж бяха ползвани като основание за ареста на Атанас Бобоков. Самият Бобоков каза следното за него - че бившият му служител е сред най-платените във фирмата. Годишно получавал 100 000 лв. от заплата. 24 000 лв. от работата си във борда и 150 000 лв. от премии. Но Бобокови казваха и, че Богданов всъщност извършил злоупотреба, бил хванат от прокуратурата и за да се спаси, тръгнал да говори срещу тях.

Делото срещу братята бе върнато на прокуратурата. До момента обвинението постигна три условни присъди по делото срещу бизнесмените. Това се случи, след като държавното обвинение успя в досъдебна фаза да договори споразумения с Габриел Савов, Васил Богданов и Айгюн Еминов, които признаха вината си през Специализирания наказателен съд.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

Източник/ци: Свидетел срещу Бобокови намерен мъртъв в завод след падане

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!