Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мика Зайкова: Мерките са хаотични, намирисва на социализъм

– Много Америка, много социализъм

"Българите ще се затрудняват да си плащат увеличаващите се цени на енергийните ресурси. Парното, тока и вода ще се вдигнат. Антикризисният пакет показва, че не борим инфлацията, а се мъчим да компенсираме последствията от нея със закъснение. В мерките има хаос, но не и фокус. Намирисва ми социализъм". Това заяви икономистът Мика Зайкова по Nova News.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти


Поредния избранник на лява Америка, левичар от "ХарварТ"

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

По думите й препоръката регулираните цени да имат двустепенна система - по-ниска цена и малко по-висока не е добра идея. "Това няма смисъл, защото на две стъпки от 2023 г. до 2025 г. ще изчезне регулирания пазар според Плана за възстановяване", обясни тя. И допълни, че не бива да се облага печалбата, която се влага за реконструкция.

Дори социалистически Брюксел бие аларма: Държавните разходи в България излизат от контрол

"Можем да борим инфлацията с инвестиции в нови технологии. Харчовете трябва да спрат, иначе ще заколим бизнеса. Важните мерки или ги няма, или са отложени във времето. Инфлацията ще продължи да расте - войната раздели света на 2. От другата страна на света са суровините, а това ще повиши цените на метали, торове, зърно. Светът го чака глад, който може да застигне и нас", прогнозира Зайкова.

Според нея спадът на преведените пари от чужбина се дължи на инфлацията и зад граница. "С 2/3 са намалели приходите от българите в чужбина", посочи Зайкова. 

Според икономиста Агоп Каспарян по-голямата част от тях отиват за сметките и продуктите от малката потребителска кошница. "Мерките не са антикризисни, а компенсаторни. Те са половинчати и са насочени към определена група от хора - ще помогнат на по-заможните. Бизнесът залинява, защото разчита само на държавните помощи", смята той.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Мика Зайкова: Мерките са хаотични, намирисва на социализъм - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!