Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Росен Петров: На България й трябва един Путин (Баце и баче Кики вече си има)! Къде беше Русия преди Путин, къде е сега?!

rosen-petrov_600x400

Росен Петров е човек, който не е срещу Владимир Путин, напук на повечето политици у нас!

Журналистът и тв водещ Росен Петров си остава човек от народа. Това може да се заключи заради мнението му относно Владимир Путин, когото повече от 50% българи харесват, напук на Запада.

Някогашното протеже на Слави Трифонов не споделя възгледите на Дългия за социализма и Русия като цяло. Според него България едно време е била много по-развита страна, отколкото е сега, когато е в ЕС.

Интересното е, че години наред Петров се е надявал да види някой като Путин да управлява страната ни. Според него именно такъв човек трябва на България.

„Един Путин ще оправи България. Той е сериозен държавник. Къде беше Русия преди него, къде е сега?!“, смята Росен Петров.

Нека припомним, че преди Путин Русия беше напът да се разпадне. Борис Елцин беше пионка, с която САЩ си играеше, но това се промени преди 22 години, когато властта бе поета от Владимир Путин.

В началото Путин имаше намерение да продължи добрите взаимоотношения със САЩ, но когато видя, че Америка иска да вземе руските ресурси, но не и самата Русия, Путин се обърна срещу Запада и тогава дойде прословутата му реч в Мюнхен от 2007 г., в която насмете жестоко САЩ и ЕС и обяви, че Русия няма да се съобразява повече с тях.

Росен Петров харесва Владимир Путин

Росен Петров сам признава, че е бил сред доверените хора на Бойко Борисов, но се е разочаровал от него, писа Glasove.com.

„Бях до Борисов 4 години, подкрепях го, вярвах, че той е българският Путин. Оказа се, че е много далеч от Путин“, разкрива бившият депутат.

Както е известно, Росен Петров беше официално срещу Бойко Борисов, тъй като беше част от „България без цензура“, чиято предизборна кампания беше стъпила на критики към ГЕРБ.

Към днешна дата г-н Петров не може да се каже, че подкрепя руската инвазия в Украйна, но разбира, че войната има две страни и не е само това, която показва Западът.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Росен Петров: На България й трябва един Путин! Къде беше Русия преди Путин, къде е сега?!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!