Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Орбан извънредно: Отказвам конфликт с Русия, защитавам финансовата сигурност на народа си!

Виктор Орбан

Виктор Орбан окончателно каза „Не“ на войната!

Твърдо и категорично „Не“, на какъвто и да било конфликт с Русия, каза Виктор Орбан днес. Унгарският премиер заяви, че е напът да обяви извънрeдно положение в държавата си и се закле да направи всичко, но да защити финансовата сигурност на народа си.

Виктор Орбан обявява извънредно положение

„Светът и особено Европа са изправени пред страшна, пред нечувана досега икономическа криза, която вече е на прага ни. Не знам само аз ли го виждам това и какво правят всички в Брюксел, че си затварят очите?!

Едно обаче ще кажа сега и няма да повтарям – Унгария ще стои настрани от войната, каквото и да ми коства това. Ние няма да влезем нито в пряк, нито в косвен сблъсък с Русия, защото не сме самоубийци.

Това, което е мой дълг, е да спася парите и да защитя бита на унгарските семейства. Това и ще направя. Затова са ме избрали хората, а не, за да браня чужди интереси и да работя за благото на тлъсти чиновници“, разгневи се Виктор Орбан.

Той поясни, че цените в Унгария никога не са били толкова високи и заяви, че правителството ще вземе спешни мерки, за да облекчи положението на гражданите.

По всяка вероятност това ще се изрази в отпускане на солидни парични помощи, въпреки че страната никога не е спирала и няма да спре доставките на руски газ. И това отново само благодарение на желязната ръка и позиция на Орбан.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Орбан извънредно: Отказвам конфликт с Русия, защитавам финансовата сигурност на народа си! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!