Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гърция, Малта и Кипър блокират ембаргото върху превозване на руски нефт с европейски танкери

Според „Шпигел“ ситуацията е подразнила германското правителство

Действията на трите страни са дали резултат и предложението на Европейската комисия да се забрани европейски танкери да транспортират руски петрол вече не е част от седмия пакет санкции срещу Русия

Гръцки корабособственици блокират европейското ембарго върху транспортирането на руски петрол с европейски танкери, съобщава електронното издание на гръцкия вестник „Имерисия“, цитирано от БТА.

Гърция и Малта се обявяват срещу ново ембарго, а Кипър възнамерява да наложи вето на нов пакет санкции, отбелязва още изданието.

Според публикация на германския вестник „Шпигел“ ситуацията е подразнила германското правителство, пише „Имерисия“.

Изданието цитира и информация на "Дойче веле", според която действията на Гърция, Малта и Кипър срещу евентуално ново ембарго са дали резултат и предложението на Европейската комисия да се забрани европейски танкери да транспортират руски петрол вече не е част от седмия пакет санкции срещу Русия.

В информацията на германската медия се посочва, че две пети от танкерите, които транспортират петрол, са на корабособственици от Гърция и Малта.

Според публикация в информационното издание "Телеполис" корабособственици от Гърция, Малта и Кипър печелят сериозно, заобикаляйки европейското ембарго, наложено през миналия месец на руския търговски флот.

В статията се посочва, че корабособствениците са успели да окажат натиск над правителствата си и в ЕС с искане да не им бъде налагано и на тях ембарго. Те твърдят, че са обвързани с договори за превоз и евентуално ембарго би застрашило икономическото им оцеляване. Като довод изтъкват и направените от тях огромни инвестиции в кораби, които могат да транспортират втечнен газ, посочва още „Имерисия“.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Гърция, Малта и Кипър блокират ембаргото върху превозване на руски нефт с европейски танкери

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!