Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шефът на „Евролаб 2011” съди депутат от ПП за „6 млн. подкуп” (ОТВОРЕНО ПИСМО)

Драмата на границата се задълбочава. Васил Димитров, шефът на фирма „Евролаб 2011”, която държи лабораторията за фитосанитарен контрол на ГКПП „Капитан Андреево”, информира с писмо всички медии, че ще сезира прокуратурата и компетентните органи за лъжливи факти, изнесени от депутата от „Продължаваме промяната” Росен Костурков по bTV тази вечер.

Народният представител заяви, че бил предложен подкуп от 6 млн. лева, за да бъде оставена въпросната фирма да работи на границата. Според Костурков на място се е извършвала контрабанда и затова нямало камери, които да „хванат” какво точно се случва.

Собственикът на фирмата Васил Димитров реагира мигновено. В отворено писмо до всички медии той отбелязва още, че ще поиска право на отговор от bTV, за да разкаже за натиска, на който е подложен, както и да опровергае думите на Костурков, които сами по себе си са тежки престъпления по смисъла на НК. Димитров е категоричен, че ще потърси и персонална отговорност на депутата по съдебен път.

Ето пълния текст на писмото:

Във връзка с изнесените лъжливи факти от народния представител от ПП Росен Костурков, отправени от ефира на предаването „Лице в лице” по БТВ на 23 май 2022 г., ви информирам следното:

Веднага ще сезираме прокуратурата и компетентните служби, за да установят дали казаното отговаря на истината.

Ще поискаме право на отговор от БТВ, за да разкажем за безпрецедентния натиск срещу фирмата, както и за лъжите, които управляващите се опитват да лансират по адрес на работата ни.

Ще търсим персонална отговорност от Росен Костурков по съдебен път.

Колкото и лъжи и спекулативни твърдения да се изговорят, това няма да промени истината.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Шефът на „Евролаб 2011” съди депутат от ПП за „6 млн. подкуп” (ОТВОРЕНО ПИСМО) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!