Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Станислав Цанов: Заради НАТО България е мишена, няма да ни защити

stanislav-tsanov_600x450

Станислав Цанов е твърдо против НАТО и всички военни организации!

Журналистът и тв водещ Станислав Цанов е обвиняван от мнозина за човек, изповядващ проруска пропаганда. Колегата му Любомир Жечев дори открито го обяви за “руска подлога”.

Цанов обаче е категоричен, че за него интересът на България е на първо място. Не му пука дали ще е с Русия, САЩ, ЕС, Китай или когото и да било другиго, важното е да се следва националният интерес.

Станислав Цанов сам призна в спор с Жечев, че иска НАТО да не съществува. Той е на мнение, че изобщо не трябва да съществуват военни пактове и още по-малко България да членува в тях.

“Искам НАТО да го няма, да няма никакви военни пактове. Членството ни в НАТО ни прави много повече мишена, отколкото ако не бяхме член. Много се съмнявам, че ако България има нужда от военна помощ, НАТО ще направи нещо.”, каза Цанов.

Станислав Цанов е срещу НАТО

Журналистът, който е работил 10 години в телевизия “Алфа” на Волен Сидеров, е на мнение, че войната в Украйна в момента е нещо лошо и е против това, което прави Владимир Путин, но отчита факта, че всичко си има предистория и е в исторически контекст.

По думите му става ясно, че според него зверствата в Донбас са отключили днешната война. Също така се разбира, че Цанов е против Зеленски и го намира за лош и продажен.

Станислав Цанов е може би най-известният блогър в България през последните 2 години. Неговата философия е такава, че винаги трябва да се представят и двете гледни точки, затова е упрекван, че е руска подлога.

36-годишният журналист от Велинград продължава да смята, че България трябва да се влияе единствено от собствената си изгода във взаимоотношенията с други държави, без значение кои са те. Вместо това от 30 години насам се загърбва националният интерес в полза на евроатлантическия, което за него не е правилно.

Източник/ци: paralel42.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!