Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Орбан: Необмислените санкции срещу Русия са равни на атомна бомба, водят до глад и миграция

Унгарският премиер Виктор Орбан заяви, че страната му се противопоставя на необмислените санкции срещу Русия, които според него са сравними с атомна бомба и водят до глад и безпрецедентна масова миграция. Това изявление той направи в събота на съвместа пресконференция със сръбския президент Александър Вучич на селскостопанския панаир в Нови Сад. Унгарският премиер каза, че гладът ще предизвика вълна от миграция, която ще унищожи страните по пътя си, съобщава ТАСС.

"Очаква ни тежка зима, (...) военният конфликт в Украйна ни поставя в трудна позиция. На вас, г-н президент", каза Орбан, обръщайки се към Вучич, "е тежко, защото не сте член на ЕС, а за нас е тежко, тъй като сме член на ЕС, тежко е да бъдеш умен в такава трудна ситуация (...) Затова Унгария не е съгласна с икономически неприемливи и неразумни мерки, предприети в Брюксел, които водят до по-високи цени. Не сме длъжни да приемаме безразсъдни санкции, защото санкциите срещу Русия са равни на една атомна бомба, това може да доведе дотам, че не само няма да можем да нахраним народа си, но и да получим много мигранти на границата“, каза Орбан. 

Според Орбан гладът ще предизвика вълна от миграция, която ще унищожи страните, които застават на пътя ѝ. "През 2020-2021 г. нашите герои бяха лекари, а тази година нашите герои ще бъдат селскостопанските работници, от тях ще зависи дали имаме хляб или не. Ако не осигурим на света храна, тогава ще се излеят такива миграционни потоци, че миграцията досега ще ще ни изглежда като детска приказка. Няма да са хора, които искат да живеят по-добре, а хора, които искат да оцелеят, тази миграция ще ни смаже", каза унгарският премиер, добавя ТАСС.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Орбан: Необмислените санкции срещу Русия са равни на атомна бомба, водят до глад и миграция | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!