Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ужас! Дори украинците изкараха Киро лъжец!: Какъв хъб във Варна, премиерът на България лъже

image

България не може да е транспортен хъб за украински стоки. Това обяви министърът на инфраструктурата на Украйна Александър Кубраков по време на изслушване в Комисията по транспорт и туризъм в Европейския парламент. 

Кубраков беше попитан от българския евродепутат Петър Витанов как пристанище Варна може да помогне за възстановяване на веригата на доставки. Кубраков отговори, че засега това е невъзможно, защото черноморският ни порт не е свързан с железопътна линия. Това е и причината украинският износ да се осъществява главно през румънското пристанище Констанца. От думите му стана ясно също така, че опцията стоки да се транспортират през България изобщо не е дневен ред и Украйна търси транспортни коридори през портовете на прибалтийските държави. 

Думите на Кубраков пред евродепутатите са в пълен противовес на казаното преди седмици от премиера Кирил Петков. След връщането си от Украйна, където отиде с част от коалиционните партньори, той обяви, че Варна ще стане транспортен хъб, а украинците нямат търпение да изнасят през него житото си. Оказва се обаче, че властта в Киев действа по съвсем други сценарии за възстановяване на доставките, а липсата на инфраструктура не включва България да има някаква роля в тях. 

Проблемите да се стигне до Варна са свързани с това, че железопътната мрежа на Украйна използва руско междурелсие с размери около 1.5 метра, което е около 10 сантиметра по-широко от релсите, използвани в по-голямата част от Европа.

Освен за затруднените доставки украинския министър говори пред евродепутатите и за пораженията, които са нанесени на страната му към днешна дата. Войната в Украйна продължава вече трети месец, а инфраструктурата на страната е 70% унищожена.

Директните щети за инфраструктурата към днешна дата се изчисляват на 92 милиарда долара. 500 милиарда долара е загубата за цялата икономика. Разрушени са напълно 7 летища, 1200 моста, 6000 километра пътища. Блокирани са всички пристанища на Черно и Азовско море, както и транспортът през река Днепър. 

Евродепутатите се обединиха около мнението, че загубите не само за Украйна, но и за цяла Европа ще са огромни и войната трябва да приключи по най-бързия начин, защото континентът може да бъде застигнат от невиждана криза. 

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: България не може да е транспортен хъб по време на войната, обяви министърът на инфраструктурата на Украйна - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!