Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков с ОГРОМНО ОТКРОВЕНИЕ: Ще бори не корупцията, а антикорупцията!

"Голямата задача на правителството е да продължи битката с антикорупцията, която се е оказала по-голяма от очакваното". С такова откровение започна изказването си премиерът Кирил Петков пред бизнеса на закуската, организирана от Американската търговска камара у нас.

Пълна независимост! Бивш шеф на ЦРУ купи ТЕЦ "Марица Изток-3"

"Едни и същи хора са готови както да предадат националния си интерес и факта, че обществените ресурси трябва да бъдат използвани за обществени нужди. Голямата ни задача е да продължим битката с антикорупцията, защото тя се оказа по-голяма от националната битка", каза той, вместо да обещае борба с корупцията. 

Иначе Петков допълни, че в тази битка страните и организациите, в които членуват, трябва да работят заедно и ако не си подават ръка в трудни моменти, битката може да бъде загубена и "ако бъдем отцепени един по един на ниво Европа, на ниво САЩ-България, на ниво НАТО".

Премиерът добави, че освен с проблемите, пред които е изправен светът с доставките и цените на енергията, то трябва да се мисли и регионално, когато се търсят решения за сигурността в региона като се оптимизират общите енергийни системи.

Николай Бареков: Киро Най-Простото пред група американци:
"Нашата задача е да продължимЕ битката СРЕЩУ антикорупцията!"
"Над нас прелетяха РЕАЛНИ ракети в Украйна и видях що е криза."
"Имаме много СИНЕРГИИ за СПЕСТЯВАНЕ."
"Нови ядрени мощности също са тема на диверсификации, които също трябва да се случат."
"Ние сме най-логичната точка американските инвестиции да се случат."
"САЩ-България като портал на Европа"
"Всички координации стават чрез
координатори"
Всички тези глупости, изръсени от най-тъпия българин пред чужденците само за 2-3 минутки импровизация в стил "стендъп комеди"!
Е, за кое лъже тоя път тъпчото от Харвард? Много, много се изложиха нашите американски приятели с него. Аз лично бих им го върнал на гръб обратно в Америка, даже без да си го искат.

Откровенията можете да чуете тук, след 2:40 минута: 

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кирил Петков: Ще бори не корупцията, а антикорупцията - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!