Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Такива железни решетки не е имало дори през цялото време на ВСВ, когато партизанското движение е силно радикализирано спрямо официалната власт

May be an image of 1 person and text
Facebook

Николай Марков

Дълги години работата ми е била свързана със сградата на Парламента. Наблюдавах влизането на първите депутати, които бяха облечени със смачкани костюми и маратонки. Съветвах ги как да се обличат и какво поведение да имат в тази сграда, защото имах чувството, че са хванати от гората. Преживях всички граждански протести срещу тази сграда, дори онези при които я палиха, чупиха врати, прозорци и прочее докато някои нелепи депутати пееха от страх разни частушки. Имам нужда от дистанция от онова време, за да го опиша в книга и да бъда достатъчно обективен. Впрочем, започнал съм я много отдавна, но творческото вдъхновение често ме напуска, когато си спомня някои неща свързани с политическата система.

Тази железни врати, обаче, монтирани днес от вътрешната страна на официалния вход на Парламента ме натъжиха. Да, точно това е думата "тъга"! И тези врати ги сложиха не други, а уж демократични хора с претенции, които видимо не разбират дори символното значение на тази сграда. Такива железни решетки не е имало дори през цялото време на ВСВ, когато партизанското движение е силно радикализирано спрямо официалната власт.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Ако едни управници не разбират символите на властта и превръщат работните си места в "крепости на тяхната лична власт", те не са достойни да бъдат там. И в крайна сметка какъв народен представител е онзи, който се страхува от народа, който го е избрал? Чии интереси представляват тези посредствени хора назначени на високи постове?

Железни порти ще охраняват празни кратуни!? Удивително.

НСО е ясна - социална организация за трудоустроени! Политиците ни къде са?

Току що съобщиха официално по телевизията, че искането за поставянето на абсурдните железни врати в Парламента е на Националната служба за охрана!? Защо ли не съм изненадан от поредната ведомствена простотия на овластени некадърници! Псевдо-генерали с професия "учител по физкултура", които не са ходили даже войници! Насират се на работните си места всеки ден и това се вижда от всички данъкоплатци, но президентът Радев много ги харесва такива. И го декларира открито!!! Некадърник ли е, негов човек е - веднага става генерал, негов верен до гроб паж. Нищо по-различно от борисовите генерали и адмирали - все куци и слепи родени коне. За нищо не стават, освен за слугинаж.

Защо се водят все по акъла на очевидно прости момчета тия наши държавници?

Къде е отишъл мозъка на държавниците ни, питам? Имат ли го?

Шофорите им ги въртят на пръста както си поискат, те държава си мислят, че управляват!

Господи помилуй! - Николай Марков

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!