Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Никога не съм вярвал, че 20 години след приемането ни в клуба на богатите българско правителство ще се занимава с цената на хляба или наличието му!

Николай Марков

Ще бъда честен.
Никога не съм вярвал, че 20 години след приемането ни в ЕС и НАТО /в клуба на богатите, както ги наричат някои/, което да било българско правителство ще се занимава с цената на хляба или въобще наличието му! Това е толкова обидно и унизително, че нямам сили да го опиша с думи. Да нямаш осигурен хляб на масата си, а да вярваш на внушения, че принадлежиш към "цивилизация" е меко казано простотия. Българското правителство не се занимава само с тази глупости, а и с много други неща, които не са негова работа- цените на горивата по бензиностанциите, цените на тока, ще имаме ли пътища или не, с тоталната бедност трайно установена по политически дневен ред и много други подобни, които отдавна трябваше да бъдат решени без това да бъде акцент на работата на цялата държавна власт. Но миналите и днешните ни управници и политици не го разбират и не могат да го разберат, защото имат психики едва на домакини в комунално ведомство.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Напълно разбирам правилото, че малките хора ще се занимават с малки неща, но не това трябва на народа и родината ни. Имаме нужда от хора визионери, духовни учители и занаятчии във всички области на стопанството. Но днес на сцената са бърборковците, конформистите и некадърниците, затова разултатът е катастрофален. И няма как да бъде друг, защото празните души се заграждат с празни хора от които имат нужда. Защо тогава сме изненадани в очакванията си? И кое ни задължава да търпим тези престъпници?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Четворна политическа управляваща каолиция ще ми решава цената на хляба - айде сиктир. Цяло правителство ще заседава, за да намали цената на горивата с 20 стотинки - пълна тъпотия. Дали ще плащам изкуствено завишената цена от 3.60 лева за единствения качествен бензин или цената му ще бъде 3.40 - това няма никакво значение за семейния ми бюджет. Същото се отнася и за всичко останало, което тия некадърници в парламента и правителството наричат "инфлационни мерки". И поредното им оправдание "войната", която няма нищо общо. Наглост, арогантност и безочие в едно политическо цяло.
Единствената мярка за такива крадливи и продажни гадове е 2/1/2. Няма друга мярка.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!