Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руската армия се въоръжава бойни лазерни комплекси "Пересвет" – Зеленски: Подобни заявки са ясен знак, че руската офанзива се е провалила!!!

Новото лазерно оръжие може да ослепи сателитите на противника на височина 1500 км

Проведено е изпитание на лазер, който е изпепелил дрон на разстояние 5 километра за 5 секунди

Междувременно, украинският президент Володимир Зеленски коментира твърденията, че Русия е започнала да използва "лазерно оръжие" в рамките на инвазията. Според него, подобни заявки са ясен знак, че руската офанзива се е провалила!!!

Зеленски каза още, че вече е станало ясно, че Русия воюва с остаряла военна техника и армия от неопитни наемници.

Руската армия започна да получава серийно произведени комплекси за противовъздушна и противоракетна отбрана С-500 и бойни лазерни комплекси "Пересвет". Това съобщи вицепремиерът на РФ Юрий Борисов.

"Понастоящем на въоръжение вече започват да постъпват комплекси, които съвместяват функциите на противовъздушна и противоракетна отбрана - С-500", заяви Борисов.

Освен това започва серийното снабдяване на армията с бойния лазерен комплекс "Пересвет", който е в състояние да изведе от строя орбитални спътници на височина до 1500 километра, тоест, в космоса.

"Комплексът "Пересвет", за който разказа президентът Путин през 2018 г, вече се доставя серийно в армията. Той може да "ослепява" всички спътникови системи на вероятния противник на орбити до 1500 км, като ги изважда от строя чрез лазерно излъчване", обясни Борисов.

Според него в следващите десетилетия в армията ще влязат нови образци въоръжения, основани на "нови физични принципи" - лазерно, електромагнитно широколентово оръжие.

Русия вече е изпитала лазер, който може да изпепели дрон на разстояние 5 км за 5 секунди.

"Разработени са и практически се произвеждат серийно лазерни системи, които са с пъти по-висока мощност от преди и вече са в състояние да поразяват различни обекти. Беше демонстрирано как на разстояние 5 км за пет секунди безпилотното средство бе просто изгорено", уточни Юрий Борисов.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Руската армия се въоръжава със серийно произведени С-500 и бойни лазерни комплекси "Пересвет"

Използва ли Русия лазерно оръжие в Украйна? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!