Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: 53 млн. за АМ „Хемус” изчезнали със знанието на Маджо

53 милиона лева за лот 5 на магистрала „Хемус”, изтеглени за година и 3 месеца от подставени лица (предимно неграмотни роми, някои свързани с ДПС) на единствения обвиняем за грабежа Борислав Колев – Пачката, са дръпнати на каса със знанието на биг боса от СИК Младен Михалев – Маджо, преди години шеф на бившия премиер Бойко Борисов.

Запознати с колосалното източване обясниха пред Narod.bg, че и до момента пачките, изтеглени на каса от „Интернешънъл Асет банк”, зад която наднича Маджо, за което Narod.bg пръв съобщи, се водят безследно изчезнали.

Нашите информатори са категорични, че Младен Михалев е знаел за абсолютно всяка транзакция и е бил наясно, че веднъж изтеглени от „мулетата”, парите за магистралата ще потънат по върховете на бившите управляващи от ГЕРБ.

По-рано днес това бе потвърдено и Софийския градски съд – магистратите разкриха, че събраните досега доказателства по делото за пране на пари от строителството на АМ „Хемус” сочат, че е налице добре организирана и планирана схема, в която са взели участие и хора на високи държавни позиции.

Затова и СГС потвърди домашния арест на единствения обвиняем по делото Борислав Колев – Боби Пачката.

Борислав Колев беше обвинен през декември 2021-а за пране на 53 млн. лева от строителството на аутобана. Първоначално мъжът беше оставен в ареста, където е поискал да съдейства на разследването, като посочи имена. „Искам да предам съобщение от името на брат ми. Той би желал лична среща с вътрешния министър Бойко Рашко и, ако прецени, Иван Гешев, тъй като брат ми разполага с информация от съществено значение по повод разследването.

Смятам, че никой не мисли, че брат ми е крайният получател на тези 53 млн. лева. Отговорете си, след като става дума за такива мащаби. Дайте си сметка за хората, интересите и влиянията, които са замесени. Няма да бъда по-точен”, заяви пред медиите Иво Колев, брат на обвиняемия Боби Пачката.

След конфликта на наблюдаващите прокурори по делото „Хемус“ с разследващите полицаи от ГДБОП и техния началник Калин Стоянов, двама от тримата магистрати си направиха отводи. Те обаче не бяха приети от Софийската апелативна прокуратура.

Оттам обясниха пред, че след като са се запознали „с изложените в самоотвода факти и мотиви, както и с материалите, съдържащи се в преписката“, не са установили да има законово основание за отвод. НПК казва, че по едно дело не може да работи прокурор, който „може да се счита предубеден или заинтересован пряко или косвено от изхода на делото“.

Защо обвинителите са се почувствали предубедени или заинтересовани от изхода на делото за грабежа „Хемус” – остава загадка.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: СКАНДАЛ в Narod.bg: 53 млн. за АМ „Хемус” изчезнали със знанието на Маджо - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!