Зеленски победоносно: Окупаторите претърпяха поражение, каквото Русия не е виждала десетилетия... следваща спирка Москва?

Украинските войски си връщат Харковска област и сдържат отчаяните усилия на руските окупатори в Донбас. 

Украинският президент Володимир Зеленски заяви това във видеообръщение, посветено на Деня в памет на жертвите на геноцида на кримско-татарския народ. 

"Територията на северните области на нашата държава вече е освободена. Връщаме си Харковска област. Защитниците и защитничките на нашата държава сдържат отчаяните усилия на окупаторите в Донбас", подчертава президентът, цитиран от УНИАН. 

Въоръжените сили на Украйна, добавя президентът, в същото време отразяват атаките на руските войски и на юг. 

"Ние защитаваме Запорожие, Николаев, Одеса. И ние помним всеки град и всяка общност, които все още се намират под окупация. Аз винаги подчертавам: във временна окупация. И разбира се, ние не забравяме Крим", каза Зеленски.

Той напомни, че окупационните войски вече са претърпели в Украйна такива поражения, каквито Русия не е виждала десетки години. 

"Отровени от държавната пропаганда, повечето руснаци все още не разбират това. Не искат да видят, колко са големи загубите им - в различния смисъл на тази дума - като хора, като икономика, култура, бъдеще. Но животът ще ги накара да почувстват тези загуби", подчертава президентът Зеленски.

Превод и редакция "Епицентър"

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Зеленски: Окупаторите претърпяха поражение, каквото Русия не е виждала десетилетия

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!