Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Промяна нулева: Маджо върти як бизнес с държавата и при Кирил Петков, босът от СИК направи 425 милиона

Обещаната от Кирил Петков промяна окончателно се отлага… Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси” продължава да купува горива от една определена фирмa, която може да бъдe свързана с боса от СИК и бивш началник на Бойко Борисов – Младен Михалев – Маджо.

Такива сигнали получи „Биволъ” от поне три независими източника. Председателят на агенцията Николай Василев увери медията, че не разполага с информация дали някои от фирмите са свързани с криминално проявени лица. Василев твърди, че не е получавал такива сигнали.

„Сега” съобщи за първата сделка със свързана с Маджо фирма още през юли 2021 г., а през ноември председателят на агенцията бе сменен.

Поне една от споменатите като близка до Михалев фирми все още реализира сделки с агенцията. Същата е бенефициент от държавни поръчки и европроекти за колосалните 425 млн. лв.

Това означава, че споменатият от премиера Кирил Петков в прословутия списък за главния прокурор Младен Михалев – Маджо остава тесен партньор с държавата в сделките за доставка на горива за нуждите на резерва и при правителството на „Продължаваме промяната”.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Промяна нулева: Маджо върти як бизнес с държавата и при Кирил Петков, босът от СИК направи 425 милиона - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!