"Фокс нюз": Това е предвестникът на краха на американската империя


Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Недостигът на храна в САЩ е предвестник на предстоящото падане на американската империя, заяви водещият на Fox News Тъкър Карлсън.

Той припомня, че по време на пресконференция на 24 март президентът Джо Байдън предупреди за недостиг на храна в САЩ поради напрегнатата ситуация в Източна Европа. Според журналиста прогнозата на американския лидер се е сбъднала.

"Недостигът на храна е историческо събитие. То срива социалния ред, разрушава империи.

Сега се сблъскваме с липсата на провизии. Към днешна дата поне 26 щата съобщават, че половината от магазините им за търговия на дребно са напълно изчерпани с бебешки храни", разкрива той.

Тексас, Тенеси, Мисури, Айова и много други гъсто населени региони изпитват недостиг на храни за кърмачета, уточнява телевизионният оператор. Въпреки това администрацията на Байдън не бърза да се справи с този значим за страната проблем - заключава Карлсън.

След началото на войната в Украйна западните страни засилиха санкционния натиск върху Москва. Ограничителните мерки засегнаха основно банковия сектор и високотехнологичните продукти. Много компании се оттеглиха от Русия.

В същото време прекъсването на веригата на доставки доведе до икономически проблеми в много страни. По данни на Министерството на труда на САЩ цените на горивата и храните са се повишили с 8,5% на годишна база до края на март.

Увеличението е най-високото от декември 1981 г. насам. Лихвите по ипотечните кредити, които през април достигнаха 12-годишен връх, също бяха засегнати.

Освен това неотдавнашно проучване на CNN показа, че оценката на американците за националната икономика е достигнала най-ниското си ниво от десетилетие насам.

Според проучването мнозинството от анкетираните (66%) смятат, че политиките на Байдън вредят на националната икономика, а осем от десет анкетирани определят мерките на неговата администрация като "недостатъчни" за борба с нарастващата инфлация.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: "Фокс нюз": Това е предвестникът на краха на американската империя

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!