Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Обрат? САЩ предлагат Европа да не налага ембарго на руския петрол, освен България на Киро Канадеца?


Кирил Петков обясни, че ако 2 милиона украинци се заселят в България страната ни ще избегне демографската катастрофа... и ще се подмени населението

САЩ възнамеряват да предложат на европейските страни идеята за въвеждане на мита върху руския петрол, като алтернатива на налагане на ембарго (забрана) на вноса на нефт от Русия, предаде Ройтерс, позовавайки се на свои източници.

Според източниците на агенцията, механизмът за евентуалното въвеждане на мита, предвижда запазване на руския петрол на пазара, като същевременно ограничава приходите от износ, които отиват в Руската федерация.

Отбелязва се, че САЩ възнамеряват да предложат този план на срещата на финансовите министри на страните от Г-7 тази седмица.

Запазването на руския петрол на международните пазари, по данни на агенцията, ще позволи да се избегне по-нататъшен ръст на цените на петрола, както би станало в случай на ембарго.

Редица западни държави вече въведоха няколко пакета от санкции спрямо Руската федерация, заради военната инвазия в Украйна. Страните от ЕС сега сериозно обмислят възможността да се откажат от руския нефт и природен газ.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Обрат? САЩ предлагат Европа да не налага ембарго на руския петрол - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!