Фирмата с която Кирил Петков е договорил газ от САЩ се казва...

Кирил Петков е договорил да получим газ от фирма "Шеврон", това става ясно от движението на два от корабите, които използва тази фирма за превоз на шистов газ от САЩ до Европа. 

Според твърденията на Кирил Петков въпреки кризата фирмата продавач ни е продала газа на много по-ниска цена от пазарната в момента, но не иска да каже защо. 

Било както би се изразил някой с икономически познания - търговска тайна, според Кирил Петков, лично той не искал да им създава проблеми, защо продавали на България по - евтино, след като на другите продавали по-скъпо. 

Сега обаче всеки един български гражданин трябва да си зададе само един въпрос:

- Какво обеща в САЩ на "Шеврон" Кирил Петков?

Дали пък не получихме по-евтина газ, срещу договор с който "Шеврон" да започнат да дупчат в Добружа и да добиват тук газ, въпреки опасностите да затрият житницата на България...

Има нещо гнило в тази газ дето Киро уж е договорил

Има нещо гнило в тази газ дето Киро уж е договорил. Представете си само отива наш гашо, в САЩ. Сяда и договаря газ с компания, която търгува в цяла ЕС, и те му дават цена много под пазарната на която продават на други, и то в момент в който по думите му “цял свят търси газ и не искам да ги назова за да не им създам проблем?!”

За да ти направят такъв реверанс, значи нещо си им обещал. Такава е търговската логика от времето на финикийците още.

Питам “Шеврон” ли е компанията? Газта шистова ли е? Обещал ли е Киро, че ще им даде да дупчат тук? Ако не е това какво е обещал, за цена под пазарната, за дефицитна стока?

Tsvetan fikov

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Фирмата с която Кирил Петков е договорил газ от САЩ се казва.....

Има нещо гнило в тази газ дето Киро уж е договорил – Свободно слово

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!