Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гръм при Сашо Диков: Кирил Петков, Лена и Асен си правели...

евроатлантически ценности?

В остър тв сблъсък влязоха издателят на ПИК Недялко Недялков и водещият Сашо Диков снощи в ефира на „Евроком“.

Според Диков Недялков се излагал с констатациите си, че определени медии и журналисти, смятани за официозни на властта, мълчат за скандалите в управлението. 

„В моето студио Бойко Рашков обясни откъде има имотите си“, поясни Сашо Диков, очевидно афектиран от обвиненията, че слага чадър над вътрешния министър.

„Откъде ги има, от спестовната съпруга нотариуска ли? Познавам и други нотариуси, никой няма 22 имота, които на всичко отгоре да са приписани на мъжа й, с когото са разведени…

Бойко Рашков има повече имоти от босовете на мафията, повече имоти даже от Делян Пеевски, това нормално ли е и как става с едната гола държавна заплата? Ти виждал ли си резиденцията му в полите на Витоша? Знаеш ли, че на същата улица подобна резиденция има и дъщеря му, която е редова съдийка в Районния съд? Как държавни служители си позволяват подобен лукс?

Изобщо защо, като стане дума за Бойко Рашков, толкова се превъзбуждаш, Сашо? Успокой се малко, ясно, че си трубадурът на правителството, но не влагай чак толкова патос…“, обърна се Недялко Недялков към колегата си от „Евроком“. 

„Да, вярно е, че се превъзбуждам, като стане дума за Бойко Рашков и Бойко Борисов“, призна си Сашо Диков, но не обясни защо.

Според Недялков в момента има медии на власт, които се държат като мисирки с резнати гръкляни. И дума не „мъцват“ за далаверите на харвардските измамници, защото са щедро „угоявани“ от тях под формата на държавна помощ. Сред официозите той посочи БТВ, Нова, Евроком, „Капитал“, както и изживяващи се като независими журналисти от типа на Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Атанас Чобанов.

„Мълчите, Сашо, например за безпрецедентната афера с фалита на „Български пощи“. Фалит, от който капитализира собственикът на конкурентната частна поща „Еконт“ Николай Събев, а той по съвместителство е и министър на транспорта, член на правителството и спонсор на същото това правителство. Всеизвестно е, че с близо 300 000 лв. дарение Събев на практика си купи министерския пост.

Стотици хиляди пенсионери в момента унизително се редят на километрични опашки и не могат да получат пенсиите си. Кой е виновен, защо държавата не разследва, какви са тия „руски хакери“, дето ударили софтуера на пощите? Не е ли това твърде удобно и банално оправдание? Факт е, че от цялата ситуация печели министърът, който е преди всичко бизнесмен. „Еконт“ увеличи работното си време с два часа покрай фалита на държавната поща, смятай какви обороти са натрупали…“, разсъди Недялко Недялков.

Издателят на ПИК призова колегата си Сашо Диков да попита премиера Кирил Петков, с когото е близък, какво има на прословутите записи от камери в Министерския съвет, предадени от шефа на НСО ген. Тонев на прокуратурата. 

„По мои източници на записите има шокиращи кадри. Говори се за сексуални оргии в духа на Древния Рим, за злоупотреба със забранени субстанции, кулинарни пирове с екзотични плодове и алкохол…Вярно ли е? Защо Кирил Петков и говорителката му Лена Бориславова бяха толкова изнервени, че ген. Тонев е предал записите на Гешев и веднага поискаха оставката му, което не е в тяхната компетенция? Тази нервност е признак на гузност“, подчерта Недялко Недялков.

По негово мнение е истински позор българската култура да посрещне 24 май с министър на културата като неадекватното лице, известно като „Здравейте, аз съм Наско“ или „Честит ви петък!“.

„Да, тук си прав, многократно настоявам пред Кирил Петков да му вземе оставката. Правителството само се излага с такъв човек“, съгласи се Сашо Диков.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: Гръм при Сашо Диков: Кирил Петков, Лена и Асен си правели.......

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!