Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Близки на бойци от обкръжения завод "Азовстал" молят за помощ президента на Комунистически Китай


История на убийствата на Китайската комунистическа партия

Комунисти към комунисти: Вярваме, че Китай, силен и благороден, 

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

може да вземе трудни решения в името на ???една добра кауза???,

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

заяви на пресконференция Наталия Зарицка, съпруга на един от бойците

 

Близки на украинските бойци, обсадени в завода „Азовстал“ - последна крепост на съпротивата срещу руските сили в стратегическото пристанище Мариупол, отправиха призив за помощ към президента на Комунистически Китай Си Дзинпин с молба да съдейства за евакуацията им, предаде Франс прес.

„На света има един човек, комуто Путин трудно би отказал. Вярваме, че Китай, силен и благороден,

История на убийствата на Китайската комунистическа партия

Над 100 методи за изтезания, използвани в системата на затворите в Китай (с Илюстрации)

може да вземе трудни решения в името на ???една добра кауза???“, заяви на пресконференция в Киев Наталия Зарицка, съпруга на един от бойците.

„Призоваваме Негово Превъзходителство китайския президент Си Дзинпин да прояви (. . .) голямата мъдрост на Изтока и да действа за спасяване на нашите защитници в Мариупол“, добави тя в залата, където бе окачен портрет на китайския лидер.

Позовавайки се на писма от своя съпруг, тя заяви, че руснаците съзнателно протакат нещата, за да удължат „мъченията“ на украинските бойци.

Като от филм на ужасите: Какво се случва в китайските затвори

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Близо 1000 украински войници, които още се намират в подземните галерии на гигантския стоманодобивен комбинат – а 600 от тях са ранени според един от командирите, - „са обстрелвани с всевъзможни видове оръжия откъм морето, от земята и от въздуха, включително със забранени оръжия. Това не е война, това е клане“, допълни Зарицка.

Ставр Вишняк, баща на един от войниците в „Азовстал“, също каза, че е останал „само един човек на света, към когото да се обърнем – китайският лидер“.

„Призоваваме китайския президент Ди Цзинпин да вземе необходимите мерки за евакуация (на бойците), да се представи като посредник“, уточни той.

Близък дипломатически партньор на Москва, Пекин е притеснен от руското нашествие в Украйна, но до момента не го е осъдил. Вече дни наред близки на бойци от „Азовстал“ и някои от тях самите отправят призиви за помощ ту към Турция, ту към САЩ, а сега и към Китай, посочва АФП. 

Източник БТА

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Близки на бойци от обкръжения завод "Азовстал" молят за помощ президента на Китай

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!