Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин готви подарък към България! Време е за признателност към народа дал азбуката на народите ни...

В рамките на период до няколко месеца Владимир Путин е решил да подари на България, онова място за което си мечтаят поколения наред българи. 

Според запознати в територията на Руската Федерация в много скоро време ще се появи нова Република наречена "Автономна България" подарък от Путин към страната ни в знак на признателност към българският народ и факта, че именно от нашите земи е произлязла азбуката на всички народи, които ползва кирилицата като своя писменост.

Така всеки с българско самосъзнание в територията на Руската Федерация ще може да самоопредели себе си за българин и да живее в територия на днешна Русия, но като българин. 

До решението на  Путин се е стигнало след предложение на Руската православна църква, която била силно обезпокоена от това, че в България в момента православната вяра и християнските ценности са на изчезване заради насаждането от години чуждо влияние, обичаи и празници, които нямат нищо общо с православието.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Путин първоначално е приел идеята радушно, но последните няколко месеца и войната в Украйна явно са били катализатор за решението му  и в много скоро време се очаква да подпише указ в който да определи териториите на "Автономна България" място в което всеки с българско самосъзнание, ще може да определи себе си като българин в границите на Руската Федерация. 

Припомняме, че според няколко източника самият Владимир Путин има български корени и не веднъж е заявявал, че българската писменост и език са онова нещо, което винаги е помагало на милиони хора по света да се разбират, за да живеят мирно и свободно, докато гледат към бъдещето.

Припомняме също така, че на парада на 9 май в Москва на "Червеният Площад" беше издигнато и българското знаме, нещо което само до преди няколко месеца не можехме и да си представим да се случи. Защо това знаме се появи на площада все още никой от руска страна не коментира, но уви Владимир Путин е решил да прояви признателност към България не само с един флаг, а със създаването на цяла република наречена "Автономна България"

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Путин готви подарък към България! Време е за признателност към народа дал азбуката на народите ни....

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!