Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Украйна иска от Г-7 да изземе руски активи, за да финансира възстановяването на страната след победата. Говори за стотици милиарди долари...

Киев иска от групата на седемте най-развити икономики да изземат руски активи и да ги предадат на Украйна, за да й окажат финансова помощ за възстановяването й след войната, (която без съмнение ще спечелят).

Това заяви украинският външен министър Дмитро Кулеба, цитиран от Ройтерс и БТА.

Той обяви, че е отправил искането си по време на срещата на външните министри на Г-7 в Германия. "Говорим за стотици милиарди долари. Русия трябва да плати", каза Кулеба пред репортери в кулоарите на срещата.

Адриен Боке: Видях ужасни военни престъпления, извършени от “Азов”. Буча е постановка

Русия: "Пфайзер" и "Модерна" участват във военни биологични дейности на САЩ в Украйна

Кулеба също така призова Европейския съюз (ЕС) да приеме планове за по-широкообхватни санкции срещу Русия, включително петролно ембарго. Украинският външен министър се надява Унгария да се откаже от съпротивата срещу забраната за внос на руски петрол.

Това е критично важен момент, когато ще видим дали единството на ЕС ще продължи да съществува или ще бъде нарушено, добави Кулеба.

На срещата си външните министри на Г-7 подкрепиха предоставянето на повече хуманитарна помощ и оръжия на Киев, което Германия нарече "мощен знак за единство" за задълбочаване на глобалната изолация на Русия.

Кулеба също така подчерта, че има значително подобрение на доставките на оръжия за страната, но още повече са необходими, за да се гарантира, че Киев може да продължи да се противопоставя на Москва, особено чрез системите за залпово ракетно изстрелване.

Ето как се поддържа коалиция и настървява опозиция!: Сделка за зенитно-ракетен комплекс за фронта – Печалбата? 100 млн. евро.! Службите вече са...

Същевременно германският финансов министър Кристиан Линднер заяви в интервю пред сп. "Шпигел", че би подкрепил финансиране на следвоенното възстановяване на Украйна чрез иззети руски държавни активи.

Все още е необходимо изясняване на правното основание за подобен ход, каза той и добави, че в случай на изземване на частни активи, това би било експроприация, а препятствията пред това в правната уредба на Германия са големи.

Следващата седмица на среща в Бон финансовите министри на Г-7 трябва да обсъдят финансовите средства за възстановяването на Украйна.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Украйна иска от Г-7 да изземе руски активи, за да финансира възстановяването на страната

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!