Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вълна от критики заля Байдън


Комунистическа Америка отменя търговските санкции срещу комунисически Китай! Някой изненадан?

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Вълна от критики заля президента на САЩ Джо Байдън - недостиг на най-използваната марка адаптирано мляко за бебета и малки деца изправи косите на милиони американци, предаде БГНЕС.

Проблемът е причинен от комбинация от масово изтегляне на адаптираните млека от рафтовете по магазините, и нарушените вериги за доставки в САЩ.

Повечето аптеки в страната вече не предлагат адаптираното мляко.

Ситуацията се влоши значително на 17 февруари, когато след смъртта на две бебета, производителят Abbott обяви "доброволно изтегляне" на адаптираното мляко, произведено във фабриката в Мичиган, включително и марката Similac, използвана от милиони американски семейства.

При следващи разследвания формулата бе изчистена от замърсяванията, причинили смъртта на бебетата, но производството все още не е възобновено, а това изостря вече продължаващия недостиг, причинен от проблеми във веригата за доставки и недостиг на работна ръка.

В допълнение към проблемите с доставките, цената на предлаганите продукти вече е поне три пъти по-висока и родителите са изправени пред допълнителни проблеми в отглеждането на децата си.

И недостигът на бебешко мляко също бе политизиран: "Призовах за активно действие от страна на президента Джо Байдън по отношение на недостига на адаптирано мляко още преди месеци“, написа републиканският конгресмен Елиз Стефаник в Twitter.

Нейната крайнодясна колежка Марджъри Тейлър Грийн обвини Конгреса на САЩ, че иска „да изпрати близо 40 милиарда долара в Украйна, докато американските майки не могат да намерят адаптирано мляко за бебета“.

Говорителката на Белия дом Джен Псаки в интервю за CNN в понеделник увери, че администрацията на Байдън "работи денонощно", за да се справи с недостига.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Вълна от критики заля Байдън ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!