Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо Западът гледаше и слушаше внимателно Путин на 9 май и не го разбра?

За пръв път Путин каза на глас формулата на неговото управление – исторически руски земи

Автор: Петко Добрев

Западът следеше с внимание Москва на 9 май, защото чакаше новини от Путин. Руският самодържец произнесе словото си на Червения площад, но Западът остана разочарован, защото очакванията бяха други.

Но, за да разбереш Путин, не е достатъчно само да го наблюдаваш. Казано накратко – гледаха го внимателно, но не го разбраха.

Путин им каза, че за Русия е било известно създаването на организация за инвазия в исторически руски земи. И да, Русия не е позволила това да се случи.

За пръв път Путин каза на глас формулата на неговото управление – исторически руски земи. А това е повече от новина. И пишейки това, се сещам за мнението на Дж. У. Буш за Путин, което той споделя през 2001 г. Според Буш, преди избирането му Путин е бил един студен пич. Но, за да го разбере, го погледнал в очите, за да разбере душата му. Видял един човек, дълбоко отдаден на страната си. Та този отдаден на страната си човек вижда своята мисия в защита и обединение на всички исторически руски земи. И вероятно е решил, че преди да се оттегли от властта, ще завърши тази своя мисия.

Критиците на Путин потърсиха в речта му прояви на слабост, признаци на загубена война и т.н. Питам се, какво очакваха да чуят от Путин? Че в районите, контролирани от руската армия, е назначена нова власт от Кремъл? Че използваната валута в тях е руската рубла? Че телефонните мрежи и оператори, действащи в тях, са вече руските? Че е достигната административната граница на Луганска област? Та всичко това е повече от видимо. С речта си Путин каза на неговите критици – момчета, вие изобщо не ме интересувате, моята мисия са историческите руски земи.

Западът не е наясно колко войни в момента води Путин. И тъй като не е наясно с това, е възможно и междувременно да е загубил някоя, но затова да разбере по-късно.

Няма какво да се заблуждаваме – Путин е кадър на КГБ и управлява страната си с помощта на себеподобни мъже. Основното качество на тези хора е анализирането и предвиждането на възможни реакции. Путин и неговите анализатори осъзнаха, че си отиват поколения и те трябва да бъдат сменени.

На Запад си отива поколението на План „Маршал“.
В Русия си отива поколението фронтоваци, разгромили нацизма.

Путин създаде в Русия поколението на "Безсмъртния полк", което наследява заветите на своите деди, воювали и разгромили нацизма.

Но кой ще дойде на мястото на западното поколение, израснало с План „Маршал“? Путин разчита именно на това ново поколение, което е съсипано от санкциите срещу Русия, които практически съсипват неговия стандарт на живот и унищожават вековна предприемаческа инициатива.

Практически санкциите срещу Русия създават най-силното й лоби на Запад – потърпевшите западни предприемачи. Ето защо смятам, че познавайки добре Запада, кръгът анализатори на Путин заложи на зависимостите на Европа от САЩ. Точно тези зависимости на Европа дават възможност на Путин да спечели на своя страна потърпевшите предприемачи, без да влага нито усилия, нито ресурси.

Путин и неговият кръг целенасочено използваха Зеленски, за да бъдат обслужени руските интереси. Ако актьорът президент бе изпълнил Минските споразумения, то Путин щеше да бъде лишен от повод, за да изпълни своята мисия, свързана с историческите руски земи.

Със своите зависимости Зеленски практически произнесе присъдата на азовците, които Путин определи като нацисти и посочи, че трябва да бъдат ликвидирани. Да затвориш тези мъже в подземията на "Азовстал", който е обкръжен от руска армия, е повече от грешно решение.

В този смисъл смятам, че Зеленски, съзнателно или не, работи за руската кауза. Същото може да се каже и за украинската армия, която е в Донбас. Тя ще има същата съдба като тази на азовците, благодарение на върховния главнокомандващ на Украйна. А това е най-боеспособната армия, с която Украйна разполага. Но политиката, която най-силно обслужва интересите на Кремъл, е тази на война до последния украинец. Точно тази политика дава възможност на Путин да продължи военните действия и стигне до други исторически руски земи в Приднестровието и около Черно море.

Западът реши един много важен проблем за Путин – накара със санкциите руските олигарси да разберат, че несметните им богатства ще си останат несметни, ако си ги харчат в Русия. Путин години наред се мъчеше да ги убеди, но днес Западът го направи. Гореизброените факти показват, че Западът е предвидим инструмент в ръцете на Путин и онези анализатори, на които вероятно никога няма да научим имената.

Да, навярно изглежда странно, но Западът е основният фактор за реализиране мисията на Путин – историческите руски земи. Защо един такъв прочит на фактите звучи странно?

Защото е повече от очевидно, че Западът не познава руснака Путин, а само Президента Путин. Затова гледат и слушат Путин, но не го разбират?

Има три негови качества, които трябва да се проумеят и тогава ще бъде разбиран по-лесно.

На първо място, трябва да проумеят какво значи да си израснал на улиците в Петербург и да не си бил от страхливците.

На второ място, трябва да се проумее какво означава момче с такава улична школовка да бъде възпитано и обучено от КГБ.

И на трето място, трябва да се замислят върху думите на Дж. У. Буш – човек, дълбоко отдаден на страната си.

Разбира се, Западът не е длъжен да разбира Путин, както и обратното. Но именно поради това той ще печели все повече симпатизанти сред обедняващите европейци и особено предприемачите, които ще търсят истинския лидер, който може да възроди Европа.

Горчивата истина за Стара Европа е, че днес се налага да избираме между брюкселските политици, които се занимават с вредните емисии на мусаката и лошият мужик Путин.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Защо Западът гледаше и слушаше внимателно Путин на 9 май и не го разбра?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!