Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Красавица на ГЕРБ изпоти Киро: Ваш областен за 14 минути е заредил 300 л. дизел в служебната си кола. С танк ли се движи?

Законно и морално ли е областният управител на Варна Благомир Коцев да заема държавен пост, след като има участие в 3 фирми, върху които има запор от Дойче банк след решение на Холандския съд?

Този въпрос задава към премиера Кирил Петков варненският народен представител от ПГ на ГЕРБ/СДС Славена Точева. Тя настоява за писмен отговор от министър-председателя дали областният управител има достъп до квалифицирана информация, разглеждал ли е документи със съответния ГРИФ. Ако има достъп, с какъв акт го е получил, а ако няма –каква е причината за това.

Депутатът отправя и питане: „С танк ли се движи областният управител на Варна, след като през 7 минути зарежда по 150 литра дизел“. Въпросът е вследствие на получен сигнал от граждани, че на 14.04.2022 г. служебният автомобил на областния управител Благомир Коцев с номер В 2323 ВВ е заредил в рамките на 7 минути / в 20:19 ч. и в 20:26 ч./ с по 150 литра държавно гориво.

 

Източник/ци: Красавица на ГЕРБ изпоти Киро: Ваш областен за 14 минути е заредил 300 л. дизел в служебната си кола - Demokrat.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!