Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СКАНДАЛ! Жената на Кирил Петков го напуснала, НСО я върна от хотел, не можело да я охраняват

Голяма драма тресе семейството на Кирил Петков, научи Demokrat.bg от близки на семейството.

Бясна от постоянните слухове за изневери с Лена Бориславова, съпругата на Петков – Линда, се била изнесла преди известно време от дома им.

Това станало в една тежка нощ, в която премиерът отново казал, че няма да се прибира до сутринта и ще остане да работи. Канадката лично отишла до Министерски съвет да провери и подозренията й се увеличили – на входа я уведомили, че съпругът й е горе със съветничката си Лена Бориславова.

Припомняме за разкритията отпреди 2 седмици, когато гръмна новината, че по нареждане на Петков от МС са махнати известна част от наблюдателните камери, така подстъпите към кабинута му са извън контрол. Една от причината – мистериозни гостенки.

Линда Петкова е изкарала след скандала 2 вечери извън дома си, като е искала дори да се изнесе на хотел. От НСО обаче категорично се противопоставили, като казали, че предприеме ли такъв ход, няма как да подсигурят качествено охраната й.

В крайна сметка тортаджийката решила да не прави повече сеири и се кротнала вкъщи. Отношенията й с Кирил Петков обаче са на ръба, като според мнозина, падне ли премиерът от власт, жена му веднага си хваща пътя за Канада.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: СКАНДАЛ! Жената на Кирил Петков го напуснала, НСО я върна от хотел, не можело да я охраняват - Demokrat.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!