Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пол Крейг Робъртс: Неоконите готвят света за ядрена война

/Поглед.инфо/ Оливър Стоун във Фейсбук написа, че яростната антируска пропаганда е подготвила сцената за ядрена експлозия под фалшив флаг с ниска мощност в Украйна, която светът е обучен да тълкува като дело на Русия. Успехът на войната за възприятията на Вашингтон и насищането на ефира на CNN/Fox с осъждане на Русия може да доведе до надежди, че ядрено събитие под фалшив флаг ще свали правителството на Путин. Инсталираният нов Елцин ще върне Русия под контрола на Вашингтон и ще остави Китай сам като следващата цел. Такова събитие не е фантазия.

Това е израз на разбирането на Стоун за ангажимента на неоконсерваторите към хегемонията на Вашингтон. Служители на Байдън ясно дадоха да се разбере, че са във война с Русия, използвайки Украйна като прокси, с цел да изтощят Русия до слабост и да се разправят с Путин.

Събитието под фалшив флаг не е единственият път към ядрена война. Разширяването на НАТО към Финландия и Швеция е друго. Вашингтон не само оказва натиск върху правителствата да кандидатстват за членство в НАТО, но също така подкупва шведски и финландски държавни служители да направят това.

Помислете за това разширяване на НАТО за минута. Една от причините за руската намеса в Украйна е категоричният отказ на Вашингтон и НАТО да вземат сериозно опасенията за сигурността на Русия. Членството на Украйна в НАТО е напълно неприемливо за Русия, така че защо беше прокарано?

Тъй като западната намеса в Украйна заплашва да извади конфликта извън контрол, защо да наливате бензин в огъня, като въвеждате Швеция и Финландия в НАТО? В момента Скандинавия и балтийските страни са без ядрена енергия. Влизането на Финландия в НАТО би довело повече НАТО до границата на Русия, развитие, което Кремъл обяви за неприемливо. Натрупвайки повече провокации, Вашингтон и НАТО умишлено разширяват конфликта, който е бил умишлено провокиран.

Очевидно е безотговорно Финландия и Швеция да дестабилизират допълнително ситуацията, като се присъединят към НАТО. Дмитрий Медведев даде да се разбере, че членството в НАТО би означавало край на Балтийско море без ядрено оръжие. Повече НАТО на границата на Русия създава дисбаланс, който Русия ще трябва да коригира с разполагането на хиперзвукови ядрени ракети.

Как е възможно правителствата на Финландия и Швеция да разглеждат членството в НАТО като повишаване на сигурността, когато резултатът е техните държави да бъдат насочени с ядрени оръжия? Финландия и Швеция не са в опасност да бъдат атакувани от Русия, освен ако не се присъединят към НАТО.

Никой в здраво състояние на ума не би възприел членството на Финландия и Швеция в НАТО като нещо друго освен безразсъден акт на дестабилизация. Подобно на Швейцария, Финландия и Швеция се възползваха от своя неутралитет. Безсмислено е да се превръщат в ядрени мишени.

Всеки трябва да разбере, че идеологията на неоконсерваторите за хегемония е експанзионистка идеология като оригиналния международен комунизъм от 20-ти век. Американската империя се разширява към Русия, а не Русия е тази, която се разширява на Запад.

Наистина е удивително колко противоположна на истината е антируската пропаганда. Рано или късно Кремъл ще разбере, че враговете на Русия са американските неоконсерватори.

Както моята публика знае, от години съм загрижен, че сдържаният отговор на Русия на провокациите води до все по-опасни провокации, които в крайна сметка ще донесат Армагедон върху нас.

Наскоро видях, че китайското правителство мисли по подобен начин, когато китайски говорител каза, че Китай не може да приеме никаква провокация от Вашингтон, тъй като резултатът ще бъде все повече и по-лоши провокации.

Политиката на Кремъл да разчита на разум, преговори и добра воля не е била реципрочно приета от Запада. Ограничената военна операция на Кремъл в Украйна не беше достатъчно яростна, за да убеди Запада да се откаже от политиката си на провокации. Изглежда Вашингтон ще продължи с провокациите си, докато фаталната линия не бъде прекрачена.

Превод: СМ

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Пол Крейг Робъртс: Неоконите готвят света за ядрена война - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!